Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Смяна високоговорители на Терано 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Смяна високоговорители на Терано 2

Здравейте...
    Кажете размери на колоните отпред и отзад за за терано 2 дълга база 97г.
    4*6 ли са 4те или предни 5*7 и задни 4х6

Коментар

5x7 са при мен на предните врати и 4x6 на корите отзад. Къса база съм. Има и пищялки на триъгълничетата при охледалата на предните врати.

Има и заводски изпълнения с 4x6 във вратите - може случая ти да е такъв. При всички положения 5x7 е за предпочитане. Самата кора на вратите е еднаква, така че е въпрос на стойка/монтаж.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

значи при мен е точно такъв случая...4х 4х6...няма място за 5х7....5х7 искат по голяма с 4 см дупка за монтаж....от къде пазарувате херц

Коментар

от google->"говорители HERTZ". После от където ти хареса.

Има място за 5x7, вЕрвай ми. Просто трябва да ползваш оригиналната стойка и да ги закрепиш за нея. Имаш снимки на предната страница. Ако пък не става - по моргите можеш да си вземеш стойки за 5x7 - тя е едно с говорителя, ама той се изрязва. Като са скапани говорителите сигурно ще ти ги дадат за 5 кинта комплекта.

С 4x6 ще е мижава музиката.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Аз реших проблема с говорителите отпред като на мястото на 4х6, пребългарих и отпред поставих кръгли 17см говорители...ще се питате как!?....много прост начин и мнотого бързо...и много по бърз и лесен от на колегата който е обяснил подробно...за съжаление забравих да снимам...но ще се опитам да обясня, така че да ме разберете...свалих старите говорители,старата стойка не се използва...отрязва се парче ПДЧ(поне аз с такъв материал работих, 1.8мм) изрязва се 18х18см, в средата се изрязва отвор за говорителя,...след това същия се монтира на така изрязаната подложка и след това всичко се монтира на вратата с по дълги винтове 6мм на дупките за старата пофложка......за уплътнение в празнините между новата подложка и вратата изполвах бол кит или както му казва някой мечо л.йно....резултата е отличен,звука в купето няма нищо общо...свири 10 пъти по добре и по силно а има и хубав бас,плътен...незнам само дали всички колони 17 см са по стандарт и не знам дали с всички модели ще стане работта....аз използвам” сони ”17см,понеже съм фен на тази марка....сега за отзад смятам да правя същото упражнение но с 13см говорители пак на сони,защото смятам,че на задната врата разтояниетп е по малко и 17ки няма да се съберат....
            става върос за терано дълга база..
            надявам се да съм полезен за някой.
            поздрави

Коментар

предните и задните са еднакви.аз на моето сложих преден щото единия заден беше заминал.
              само трябва да свалиш кората на вратата и да провериш дали няма да има други препятствия,щото по спомен когато пробвах да сложа кръгли трябваше нещо да се изрязва и ми подариха оригинален преден и направо го монтирах

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X