Обява

Свий
Няма добавени обяви.

4X4 НЕ ИСКА ДА ВКЛЮЧИ !!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: 4X4 НЕ ИСКА ДА ВКЛЮЧИ !!!

Сервизно ръководство има е "систематизирана информация", но както ти казах - ремонта е невъзможен, ако липсват карантиите. Вземи си ръчни хъбове и приключи с въпроса.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ok Sparky mersi
      Suzuki Vitara 1.6i 8V

Коментар

Проблема беше в хъбовете смених ги и всичко сега е ок благодаря на всички колеги огромно мерси на ( Sparkybg )и на тези дали своето мнение и най вече на колегата ( SPIRCO )от който взех хъбовете !!!!
        Suzuki Vitara 1.6i 8V

Коментар

Първоначално публикуван от ventsi_76 Преглед на мнение
          Да колега сигурно е че не работи тествах го на мокра трева и превъртаха само задните две колела, а и имаше двама човека които гледаха отстрани !!!

На Патрола изключваше,не помня какво беше,но хода на лоста не стигаше,за да включи фиксатора,нещо се беше износило,мисля че го наварих,но ей Богу,не помня.Малко направих "корем" на лоста,и леко свих,или изпилих ламарината на купето,тоест увеличих хода,и избегнах луфтовете.

Коментар

На тези автоматични хъбове редно ли е да се прави някаква профилактика, днес ми направи впечатление, че левия нещо изтрака при изключване и потегляне...

Коментар

Първоначално публикуван от sminkov Преглед на мнение
              На тези автоматични хъбове редно ли е да се прави някаква профилактика, днес ми направи впечатление, че левия нещо изтрака при изключване и потегляне...
              Свали, разглоби, почисти, смажи тънко и се надявай да няма нищо износено.

А иначе то това им е слабостта - тракат и включват в неподходящ момент, като се клатиш в някоя кал някой може да изключи, или може единия да е заключен в "права" посока, а другия в обратна. След една зима кютек по дифа, реших да му спестя по-нататъшни премеждия и сложих ръчни. А автоматичните ми бяха напълно в ред - като аптека бяха вътре. Просто не са за мен.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

колеги на моето Терано не изгася зелената лампа за 4Х4 на таблото, когато лоста е на 2НI пак си свети къде да търся проблема. Благодаря предварително.

Коментар

Най вероятно проблема е електрически, но от къде да започна?

Коментар

Извади буксата от датчика,който включва лампата.Ако не свети тогава,значи датчика е блокирал.

Коментар

ок ще потърся датчика на раздатката

Коментар

Ситуацията се оказа следната на 2HI; 4HI и 4LO свети лампата 4Х4 постоянно на НЕОТРАЛНА изгасва. В сервиза ми казаха че са завъртяни кабелите на двата датчика. Явно този за 4Х4 и още някъкъв до него.Сега вече всичко е наред .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X