Обява

Свий
Няма добавени обяви.

OBD Bluetooth - впечатления

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: OBD Bluetooth - впечатления

Първоначално публикуван от slaf4u Преглед на мнение
    Моите 5 стинки по темата - Със същия на външен вид четец съм но на цена 20 лв от чайна-майна. На Алфата се закачава без проблем и чете през FES на лаптоп по BT всички датчици на бангията при това поне доколкото се ориентирам по Аутодата и на слух, долу-горе вярно. Чете и трие грешки запаметени в компотера. Веднъж успях да подкарам диагностиката на датчиците но след това не. Не може да се свърже към приложението Torque за Андроид, което е тъпо. Не работи читаво на Ситроен Берлинго набор 99.
    Моя също е 25лв.,но си го взех от тук..просто едно момче явно е понакупило от Ebay повечко и ги продаваше.Можех да си спестя при директна поръчка от вън едни 5-7лв.,но...предпочетох да го видя на живо,да го пробвам и след като проработи го платих.
    За инфо...моя както и на колегата RSV/автора на темата/ работят с Torque и както споменах съм си свалил от нета версия Pro,а не орязаната от Гугъл плей и четеца си работи перфектно.С това приложени за андроид също се четат и трият грешки,гледат се данни в реално време,изкарва графики и т.н..
    За моите нужди е перфектно.Както казах и по-горе обаче...човек трябва да познава нещата и да мисли,а софтуера и да го насочи,защото в много от случаите той дава грешката,ама тя е набедена от компа по някакви симптоми,които пък често не са свързани с дефект от даденото периферно устройство!
    Поздрави!
    NISSAN FOREVER
    -----------------------------------------------------------------------------
    Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Аз все още не мога да намеря програма за лаптопа,кажете някоя която мога да си изтегля от безплатните и от къде разбира се.Карам терано 2.7 TDI 2001

Коментар

Колеги, наложи ми се да трия една грешка на Киа Соренто с ОБД 2 през андроид и не успях. Със моето устройство, само че през неговия телефон друг човек успя, но нямаше време да ми обяснява с каква програма е. Та въпросът ми е има ли някаква безплатна версия и от къде мога да я сваля?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X