Каква е разликата в двигателите на Терано 2 2.4 преди и след 1996?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Каква е разликата?
Свий
X
-
От: Каква е разликата?
Мисля,че има някаква разлика в мощността на моторите/касае се за няколко коня/,но иначе са почти еднакви.Нека някой по-запознат да каже...NISSAN FOREVER
-----------------------------------------------------------------------------
Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!
-
Как така намалена...?Първоначално публикуван от keidj Преглед на мнениеЗа мощността ясно. Но ме интересува някаква разлика в самия двигател ли има или в електрониката, или в нещо друго? Защо след 96 мощността е намалена?
Моя не е ли 116 коня?
Коментар
-
И твоя и моя са 116к.с. ама по-старите преди 96-та са 124 коня.Първоначално публикуван от damyan82 Преглед на мнениеКак така намалена...?
Моя не е ли 116 коня?Land Rover Discovery 3.9 V8
Коментар
-
Значи 2,4 от 1993 до средата на 1996 е 124к.с. а от 1996 до 2002 на късата база е 116к.с. а на дългата 118к.с. Твоя може да е постоял няколко месеца в някой магазин и затова първата рег. да е 1997. Въпроса ми е след като разликата е само в разпределителния вал означава ли че вал от 124к.с. ще стане на 116к.с.?Land Rover Discovery 3.9 V8
Коментар
-
Вал може и да стане (даже е почти сигурно), ама как ще го докарате откъм компютър?
ПП: За седенето - предвид че е с 4-те фара, е изключен варианта да е произведен преди средата на 96-та. Погледни му картинката на аватара.
ППП: Ако много ви се занимава - слагате 16 клапанова глава от 240Z/ZX (Не помня точно модела), слагате един Squirt вместо оригиналния компютър, и от там нататък докарвате каквото искате като параметри.
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
С компа мисля е няма да има проблем има си "гении" за тая работа пък в краен случай комп от старо Терано може да се намери. А що се отнася до главата, за която говориш тя нали е с 2 вала и си мисля че бая голямо приключение ще е, а и такива Нисани 240 няма много.Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеВал може и да стане (даже е почти сигурно), ама как ще го докарате откъм компютър?
ПП: За седенето - предвид че е с 4-те фара, е изключен варианта да е произведен преди средата на 96-та. Погледни му картинката на аватара.
ППП: Ако много ви се занимава - слагате 16 клапанова глава от 240Z/ZX (Не помня точно модела), слагате един Squirt вместо оригиналния компютър, и от там нататък докарвате каквото искате като параметри.
Land Rover Discovery 3.9 V8
Коментар
-
Тука няма, ама в ингилизко има колкото щеш.Първоначално публикуван от keidj Преглед на мнениеС компа мисля е няма да има проблем има си "гении" за тая работа пък в краен случай комп от старо Терано може да се намери. А що се отнася до главата, за която говориш тя нали е с 2 вала и си мисля че бая голямо приключение ще е, а и такива Нисани 240 няма много.
С компа.... може и да е проблем, а може и да не е. Не знам подробности за това. То че има кой да го направи (дори да слага скуирт) - има, ама струва едни пари.
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Пак да изкажа мнение...
вчера гледах вин кода и според него е произведен 4 месец на 97 година но за двигателя не пишеше нищо ....
в талона пише 124 кс .... къса база е 2.4 12в
и на мен ми е интересно ... да си призная дали просто не е грешка в талона
но още по интересното е че една от буквите в вин кода не ми харесва тази която е за ДВГ е К
Коментар
-
То има един човек, който имаше терано с такава глава и турбо даже ама го продаде и аз го познавам даже. Ама си е приключение.
Значи вал от преди 96-та и ком му е майката така ли? А дали буксите на компа са едни и същи, както и пиновете?
Коментар
-
Ако човека е наясно, няма причина да не може да се чипоса както ти е кеф. Това е доволно разпространен двигател и сигурно дори има софт дето показва таблиците вътре. Въпроса е да намериш човека. Ама не такъв, дето е само в състояние да ти смени чипа, а такъв, дето е в състояние да бърника по таблиците, и то културно.Първоначално публикуван от keidj Преглед на мнениеНе вярвам да са направени някакви "генерални промени" демек буксата си букса, обаче по-важното за мен е дали компа няма да стане след малко ровичкане или ще трябва да се търси друг.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар