Каква е разликата в двигателите на Терано 2 2.4 преди и след 1996?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Каква е разликата?
Свий
X
-
От: Каква е разликата?
Мисля,че има някаква разлика в мощността на моторите/касае се за няколко коня/,но иначе са почти еднакви.Нека някой по-запознат да каже...NISSAN FOREVER
-----------------------------------------------------------------------------
Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!
-
Първоначално публикуван от keidj Преглед на мнениеЗа мощността ясно. Но ме интересува някаква разлика в самия двигател ли има или в електрониката, или в нещо друго? Защо след 96 мощността е намалена?
Моя не е ли 116 коня?Terrano 2.4 LPGi тел. 0888536080
Коментар
-
Първоначално публикуван от damyan82 Преглед на мнениеКак така намалена...?
Моя не е ли 116 коня?Land Rover Discovery 3.9 V8
Коментар
-
Значи 2,4 от 1993 до средата на 1996 е 124к.с. а от 1996 до 2002 на късата база е 116к.с. а на дългата 118к.с. Твоя може да е постоял няколко месеца в някой магазин и затова първата рег. да е 1997. Въпроса ми е след като разликата е само в разпределителния вал означава ли че вал от 124к.с. ще стане на 116к.с.?Land Rover Discovery 3.9 V8
Коментар
-
Вал може и да стане (даже е почти сигурно), ама как ще го докарате откъм компютър?
ПП: За седенето - предвид че е с 4-те фара, е изключен варианта да е произведен преди средата на 96-та. Погледни му картинката на аватара.
ППП: Ако много ви се занимава - слагате 16 клапанова глава от 240Z/ZX (Не помня точно модела), слагате един Squirt вместо оригиналния компютър, и от там нататък докарвате каквото искате като параметри.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеВал може и да стане (даже е почти сигурно), ама как ще го докарате откъм компютър?
ПП: За седенето - предвид че е с 4-те фара, е изключен варианта да е произведен преди средата на 96-та. Погледни му картинката на аватара.
ППП: Ако много ви се занимава - слагате 16 клапанова глава от 240Z/ZX (Не помня точно модела), слагате един Squirt вместо оригиналния компютър, и от там нататък докарвате каквото искате като параметри.Land Rover Discovery 3.9 V8
Коментар
-
Първоначално публикуван от keidj Преглед на мнениеС компа мисля е няма да има проблем има си "гении" за тая работа пък в краен случай комп от старо Терано може да се намери. А що се отнася до главата, за която говориш тя нали е с 2 вала и си мисля че бая голямо приключение ще е, а и такива Нисани 240 няма много.С компа.... може и да е проблем, а може и да не е. Не знам подробности за това. То че има кой да го направи (дори да слага скуирт) - има, ама струва едни пари.
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Пак да изкажа мнение...
вчера гледах вин кода и според него е произведен 4 месец на 97 година но за двигателя не пишеше нищо ....
в талона пише 124 кс .... къса база е 2.4 12в
и на мен ми е интересно ... да си призная дали просто не е грешка в талона
но още по интересното е че една от буквите в вин кода не ми харесва тази която е за ДВГ е К
Коментар
-
То има един човек, който имаше терано с такава глава и турбо даже ама го продаде и аз го познавам даже. Ама си е приключение.
Значи вал от преди 96-та и ком му е майката така ли? А дали буксите на компа са едни и същи, както и пиновете?Terrano 2.4 LPGi тел. 0888536080
Коментар
-
Първоначално публикуван от keidj Преглед на мнениеНе вярвам да са направени някакви "генерални промени" демек буксата си букса, обаче по-важното за мен е дали компа няма да стане след малко ровичкане или ще трябва да се търси друг.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар