С бензиновия мотор ми идват дългички скоростите с 35.Знам че е по добре,но с тоя размер му поолекна.Тая неделя мисля да го пробвам,че от работа няма време.Поздрави!
Пратил съм ти лично за гумите.Иначе за самите качества на тази гума има доста писано.За мен лично в момента на пазара едва ли се продава по добър вариант на горска гума.Верно че и цената е дебелшка,но хубаво евтино НЯМА.Живи и здрави след Нова година ще опитам да взема още някоя бройка за резерва
Последно редактирано от bobkata16v; 18-12-13, 19:07.
Колега Изчетох Цялата тема с интерес и ти правя едно голямо ЕВАЛА за работата която си свършил по джипа.
Само един съвет от мен Ако искаш повече мощност си вземи двигател от скайлайн турбиниран готов ще ти излезе 10 пъти по евтино от колкото да правиш този с турбо, съвет от личен опит.
Колега да ти кажа много добре съм запознат със Скайлайните,тъй като може да се каже че съм приятел с човека поставил за пръв път в БГ такъв двигател на патрол в .Та в тоя ред на мисли знам кое и колко.Сега ти се поинтересувай за РБ30 и каква е вероятноста да се докопаш до него в Европа.Не го приемай за заяждане,просто съм прочел доста по темата с тия двигатели,и най важното лично съм се докоснал до тях.Поздрави!
Последно редактирано от bobkata16v; 15-01-14, 19:47.
Колега да ти кажа много добре съм запознат със Скайлайните,тъй като може да се каже че съм приятел с човека поставил за пръв път в БГ такъв двигател на патрол в .Та в тоя ред на мисли знам кое и колко.Сега ти се поинтересувай за РБ30 и каква е вероятноста да се докопаш до него в Европа.Не го приемай за заяждане,просто съм прочел доста по темата с тия двигатели,и най важното лично съм се докоснал до тях.Поздрави!
Ех Бобка, Бобка колко е лесно ей така го взимаш готов и хоп от дизел на турбо бензин колко лесно е от страни.Те за това масово ги слагат аз се сещам за 6 патрула с този двигател всичките от район София та незнам на колегата от къде му идва опита.
Коментар