Колеги трябва ми схема на бушонното табло на Патрола,че моята липсва и си немам на идея кой бушон за какво е.А ми необходима че имам токаджийски неволи
Здрасти,Бисере!Точно като отивах към моя приятел с мотокара ме засече Иво ама с рейса и немаше как да размениме по некоя дума.Иначе имате ми телефона.Званите и сме го организирали!Колега Дечо,ще се радвам да се запознаеме а и това от аватара ти също е интересно.Междувременно работата по камиона не спира.След цял ден по клиентските,вечер си намирам и по него нещо да направя.Пък и сега си го карам,та да отстраня проблемчетата,че идва зима,сняг,кал,горски разходки...
Гледам нещо ми е позамрела темата та да пиша за по следните олекотявания.От ония дни нещо не върви тоя пущиняк и викам да му дигна капака.Оказа се скъсано маркучле на клапана на турбината.Оправих го ама много ненужни работи по тоя матор.Толкова ми трябваше и палнах флекса.Това егр-и,това клапани за налягане у колектора-всичко вън.Па си го нагласих на 1.2 бара налегането охлабих пружината на помпата за турборежимите и и завъртех малко мембраната на към плюс че си трябва и гориво,само с ветър не става.Както писах и в другата ми тема за зареждането и алтернатора вече е японски съответно и по лек и това орезване и направо летим по баирите почти като витара.Поздрави утре и некоя снимка ще пусна да се видят интервенциите!
Малко снимки от днес.На същото място преди време се окантарваше.Сега минава доста леко.Извод има ефект от тунинг мунинга.Другото е че при това окачване 35-ци ще ми дойдат височки.Вижда се и на снимката.До подкалника остава малко .По тоя повод си мисля за МТ 117 Силверстоун 33/10.5/16 за зимата и сегашните МТР-ки за летоска,че на неделната разходка около Мургаш не съм очарован от поведението на джипа.Все пак са и износени доста и старички пък с вериги по разходките не ми се кара,но ако се наложи......
Ей от кога не съм писал!Дойде време за промени и то отново откъм гуми.Всъщност доста неща оформих по камиончето ама все нямам време да го наснимам.Та за гумите.Мисля идната сеедмица да му метна същите МТР-ки,но в размер 315/75/16 пък да видим как ще се получи.В интерес на истината съм доста доволен от тях имайки предвид че мойте са и поизносени.Основните ми забележки са при тежък и мокър сняг съчетан със страничен наклон.Е тогава ич не ме слуша.А и ги сравнявах със Силвърстони на джипки по 300 и мало више коня.Иначе на една друга разходка си карах с АТВта без никакъв зор но снега беше доста по лек.Другата ми болна тема,окачването е в застой.Даже се замислям за некво тунингово ресорно,ама нещо не намирам много оферти.Ако някой се сеща нещо нека сподели.Поздрави!
Колега моите поздравления, супер е камиончетодавай снимки да видим до къде си я докарал. Аз съм от кибиците дето събират мнения, че съм намислил да се обурудвам с някво Патролче.Усех
Поиграх си малко и ето ги новите стопове,че старите ги тотализирах.Днес трябва да ми е станала и новата пластмаса между тях,ако бояджията не се изложи
Най яко е че са по 3 лева бройката,а и си взех резервни
Най после довърших и предните уширители.От същия материал направих и подкалниците и сега калта не нахлува отвсякъде
За сега толкова.Дал съм на лазерно рязане планките за новата тръбна предна броня,ама и там чакам че ми е приятел и клиентите са с предимство пък и без това нямам много време.Поздрави!
Да ако зема та им ги дам,ама аз мисля че за под половината ще си го произведа с помоща на няколко приятели и ще се възползвам само от тунинговите амове.
Днес врътнах едно бързо кръгче та имам и снимки
Ето ни и с новите търлъчки.Зор видехме с гумаджията,докато свалиме старите и метнеме тия.Представям си с по големи какъв напън е
И веднага на тестовия полигон.Не опира никъде и мисля че на така подрязан Патрол тоя размер му е таман.Малко трябва да оправя бъмпстоповете да не убия новите амове въпреки че не е крайно зле работата
NISSAN FOREVER
-----------------------------------------------------------------------------
Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!
Размера е 315/75/16 което би трябвало да е 35,но всъщност са високи около 84см.Трябва да ги замеря точно,че това е информация от стария собственик.Старите ми бяха около 81 а тия изглеждат по големшки
Коментар