Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Електрически прозорци

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Електрически прозорци

Най-вероятно в четвъртък вечер ще го разглобявам и ще видим какво е станало.
    Благодаря за обясненията на всички колеги,ще ми е от полза тази информация.Ще гледам разбра се и някоя снимка да направя,че на следващите с подобен проблем,да им е по-лесно с нагледния материал!
    Поздрави!
    NISSAN FOREVER
    -----------------------------------------------------------------------------
    Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Пластмасовите носачи на машинката ги лепих с епоксидна смола, бялата пластмаса след време се резцъфва, просто старее материала.

Коментар

Такааа....снощи разглобих вратата и диагнозата е ясна-счупена пластмаса в горния край на шината движеща стъклото.
        От тук нататък какво следва обаче....
        1.Мисля,че ще успея да го залепя и то не само двете счупени парчета,а мисля цялата пластмаса да я залепя и за шината.Отделна с много тънка ламарина да я облека отново пластмасата заедно с шината.Идеята ми е да стане здраво и да не се чупи повече/в смисъл,че само залепяне на парчетата няма да свърши работа и ще се строши почти веднага,а и зъбчетата захващащи пластмасата за шината не са съвсем в ред/
        2.Закупуване на механизъм втора употреба.От тук и произлизат някои въпроси.
        -Десните механизми еднакви ли са за ляв и десен волан/според мен да/???
        -Механизмите на Терано до 99г. и това след/като моето/-еднакви ли са???
        Всичко друго е в перфектно състояние.
        Някакви други идеи или инфо по въпроса/примерно какво най-удачно лепило за ползвам-обмислям поксипол,бизон/имат едно специално за пластмаси и е много здраво/ и евентуално от някоя качествена фирма производител маджун заварка/двукомпонентен пластелин,който се мачка и като засъхне става като камък//
        Да ви кажа,направо не знам при всичко перфектно ,без никакво видимо износване или нещо нередно по целия механизъм,какъв зор е видял та да се строши въпросния детайл...
        Поздрави!
        NISSAN FOREVER

Коментар

Здравей,
          Моят съвет е да вземеш твоята счупена машинка и право в моргата.
          Там на място просто ги налагаш една върху друга и ако нещата паснат (независимо от годината на донора) значи си ти.
          Недей да се опитваш да лепиш каквото и да е, защото едва ли ще изкара дълго.
          Успех
          Нула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
          Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
          Opel Campo 3,1 TD '99
          Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"

Коментар

Първоначално публикуван от ogimaster Преглед на мнение
            Здравей,
            Моят съвет е да вземеш твоята счупена машинка и право в моргата.
            Там на място просто ги налагаш една върху друга и ако нещата паснат (независимо от годината на донора) значи си ти.
            Недей да се опитваш да лепиш каквото и да е, защото едва ли ще изкара дълго.
            Успех
            Не ми се струва това реален вариант,защото по Ст. Загора в моргите май няма Теранота и най-вероятно ще се наложи поръчка от друг град по куриер...
            NISSAN FOREVER

Коментар

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение
              Не ми се струва това реален вариант,защото по Ст. Загора в моргите май няма Теранота и най-вероятно ще се наложи поръчка от друг град по куриер...
              Пробвай в онази морга за джипове в Кольо Ганчево, която е на булеварда, точно след една бензиностанция в дясно, като караш на юг. Там има врати от Теранот с машинки, харесах си една задна машинка имаше, но имаше и предни.. на мен ми каза 30 лв тоз там ) Машинките на по-старите модели, като моята, май са различен тертип, обаче това няама значение можеш да сложиш от коя да е година, само да е от същата врата и кабелите да са съвместими. Само не знам как да я пробваш на място. Аз си мислех да отида с отворена врата и да ги закачм към моя ток да видя дали се движат преди да ги взема ? Иначе моята също беше счупена едната така, но долу, едно момче ми я направи в онзи магазин-севиз за авто радиа и подобни на Патриарха и Столетов, в сервиза се влиза отзад. Не съм сигурен как точно, някакъв пирон има сложен, обаче карам 3 години с нея, има начин да се оправи.
              Maverik/Terrano 2 2.7 TDI, 1997
              X-trail 2.2 Di 2003
              Maverik/Terrano 2 2.7 TD, 1994

Коментар

За контакт: 0888 309 285
                София, кв. Надежда-2
                ул. "Траен мир" 3 Този човек ми реши проблемите с моите машинки. Пратих му цялата машинка със жилата и шината.Беше ми счупен " охлюва" . По моргите ми искаха от 120 лева нагоре за тази част. Пратих му ги по "Еконт" и на следващия ден бяха при мен. Подменени жила,подменени водачи ,отремонтиран " охлюв" , като нова . Цялата работа за 20 лева. Не си спомням името ,мисля че Тодор се казваше.
                Терано2 2.7 тд 99к.с 1995г.,Мерцедес С200 - 1995г. Ню Битъл -лимитед 1.9 тди
                0885544754 Светослав Стоянов

Коментар

Днес докато си рових из гаража съзрях нещо което съм си купувал точно за уплътненията на прозорците и нямам негативен спомен от него.Става въпрос за HOLTS RUBBER & NYLON LUBRICANT - СПРЕЙ ЗА ГУМЕНИ УПЛЪТНЕНИЯ- Смазва и предпазва уплътненията на вратите и багажника и всички подвижни механични системи, както през зимата, така и през лятото. Предотвратява слепванията и улеснява движението на всички механични подвижни части. Лесен за нанасяне.
                  в гугъл може да видите как изглежда. възможно и от кауфланд да съм го вземал даже.
                  TERANO II 2.7 TD 95г, MURANO 3.5 06г, ML W164 320 cdi 2010г.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X