Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане за Патрол Y60

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Питане за Патрол Y60

А не разбрах какъв е предния ти блокаж? Защото на клипа ясно си личи, че такъв няма или то поне не 100%. А иначе за мене това си е отвсякъде подскачане на моста, за което ви говорех.
    RB Patrol Team

Коментар

Предия блокаж е от Явор-Вромос и се сменя цялата касета.На клипа блокажа не е включен.

Коментар

Първоначално публикуван от hunter vl Преглед на мнение
        При блокиран преден диф предно дясно изпуска на моменти,като е натоварено,точно когато ти трябва -да върти,нали така? Проблема е в хъбовете,или не са КАЧЕСТВЕНИ и изпускат на късата полуоска( защтото натоварването на 2те полуоски не е еднакво),или от МНОГО грес в цялата сфера и карето.Проверено е.
        ПП . няма как от които и да е тампон(мотор,мост и тн.)да изпуска колелото,и щтракането което се чува е от хъбовете поради причините които писах по горе.
        В сферите няма много грес(в смисъл да са пълни),само по карето,даже сега като го разглобявах пак сложих.На дясната нямаше,че беше избила семерингата и диференциалното масло я беше измило,а и как ще изпуска от много грес.Повче се съмнявам и аз в хъбовете,ама нали ако изпускат би трябвало да си личи(наранени зъби и т.н.)В тях също има грес,да не хлъзгат заради нея.Мисля да заваря автоматичните,даже днес ги гледах ама нещо не ми се досвидя.В краен случай ще го направя.

Коментар

Първоначално публикуван от Асен Василев Преглед на мнение
          А не разбрах какъв е предния ти блокаж? Защото на клипа ясно си личи, че такъв няма или то поне не 100%. А иначе за мене това си е отвсякъде подскачане на моста, за което ви говорех.
          Днес дадох на баща ми да боксува и действително по едно-време моста започна да подскача.Само че незнам дали подскачането идва от нееднаквото въртене(защото сцеплението се променя) или нееднаквото въртене идва от подскачането!!!Все пак амортисьорите са нови на Трейл мастер.
          Последно редактирано от stiv0702; 19-01-12, 17:57.

Коментар

У60 нали има положение за заклучване на стандартните хъбове,пробва ли с тях
            "Не мога да разбера как живеят спокойно хората които изобщо нямат никакъв джип..."
            Кольо.

Коментар

Първоначално публикуван от hunter vl Преглед на мнение
              У60 нали има положение за заклучване на стандартните хъбове,пробва ли с тях
              Ами не си спомням но на"ауто" правеха същото.

Коментар

Моето мнение си остава това, че моста подскача и нямаш абсолютно никакви механични проблеми по колата. Подскачането е до някъде нормално, особено при големите и агресивни гуми ( и слабички мотор има някаква роля според мен, ама това е дълга тема ). Та ... подавай си му цялата газ и не го мисли - това е Patrol
                RB Patrol Team

Коментар

Първоначално публикуван от Асен Василев Преглед на мнение
                  Моето мнение си остава това, че моста подскача и нямаш абсолютно никакви механични проблеми по колата. Подскачането е до някъде нормално, особено при големите и агресивни гуми ( и слабички мотор има някаква роля според мен, ама това е дълга тема ). Та ... подавай си му цялата газ и не го мисли - това е Patrol
                  И аз започвам така да си мисля!Интересно какво ще кажат другите колеги,само аз ли съм с агресивни гуми?Предполагам има много,които карат с такива гуми,нека кажат как е при тях???

Коментар

По принцип и на мен ми се случва чат пат, нищо че съм с AT и също сравнително нови и твърди амортисъори.
                    RB Patrol Team

Коментар

Първоначално публикуван от stiv0702 Преглед на мнение
                      Ами не си спомням но на"ауто" правеха същото.
                      Ако искаш по-дълго да имаш здрави хъбове, заключвай ги ръчно преди да караш в гората. Че на "Ауто" ще заминат по-бързо ...

За подскачането на моста съм склонен да се присъединя към мнението на Асен.
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

Търтьо би казал, че в хъбовете не се слага "никаква" грес. Аз не съм толкова краен и ги пръскам леко с грес на спрей. Едно е сигурно обаче, хъбовете не трябва да са "пълни" с грес.
                        Иначе, и в подскачането на моста има резон.
                        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Нищо ти няма на Патрола ,просто моста си подскача и се прехвърля усилие от едната гума на другата - оттам идва и моментното забавяне на гумата .
                          VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
                            Нищо ти няма на Патрола ,просто моста си подскача и се прехвърля усилие от едната гума на другата - оттам идва и моментното забавяне на гумата .
                            За прехвърлянето съм съгласен,затова и не му обръщах внимание до сега.Но слад като сложих блокажа и пак остана на включен блокаж?

Коментар

Това което ще направя е да си изчистя хъбовете от грес и газ.Мерси на отзовалите се.

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                                Ако искаш по-дълго да имаш здрави хъбове, заключвай ги ръчно преди да караш в гората. Че на "Ауто" ще заминат по-бързо ...
                                Хъбовете са ми ръчни,автоматичните ги махнах отдавна.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X