Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Черен пушек през аспуха?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Черен пушек през аспуха?

Първоначално публикуван от allex63774 Преглед на мнение
    Между 80-120 ома.В ръководството пише 105 ома.Писал съм в пост 19.
    Kолега, имаше ли същите проблеми като мойте (за черната пушилка става въпрос), щото и при мен сутрин като я запаля има доста силен шум в мотора (всякаш чука) - точно както ти си писал. Пиша ти тук щото още не мога да пиша ЛС-та. Дай ми тел. номер да ти звънна, че имам доста въпроси(ако е удобно рабира се).

Коментар

Първоначално публикуван от RistakiG Преглед на мнение
      Kолега, имаше ли същите проблеми като мойте (за черната пушилка става въпрос)...
      Не нямаше черна пушилка,освен еднократно черно облаче,което се появява понякога при стартиране и на изправен двигател.Има колеги,които са близо до теб в София и биха ти били по-полезни.Ето заповядай номера ми : 0888 730 850
      NISSAN Terrano II (R20) 2.7TDI '99

Коментар

Умната дюза е аут. Утре ще търся по моргите. На каква цена ориентировъчно може да се намери?

Коментар

Умната дюза е аут. Утре ще търся по моргите. На каква цена ориентировъчно може да се намери?
          По моргите 200-250 лв.,ама Гаранция-Франция.Нова - 380 лв.Ето и две теми в които се дискутира отремонтиране на умна дюза.http://www.offroad-bulgaria.com/show...t=95578&page=2 http://www.offroad-bulgaria.com/show...t=37039&page=2
          Последно редактирано от allex63774; 17-01-12, 21:38.

Коментар

Първоначално публикуван от allex63774 Преглед на мнение
            По моргите 200-250 лв.,ама Гаранция-Франция.Нова - 380 лв.
            На мен за нова ми казаха нещо от порядъка м/у 500 и 600лв.Кажи ти от къде я купи и колко гаранция има. Мислех си да я търся по моргите и да и замера съпротивлението и ако се окаже читава да я взема, е разбира се ако на прилична цена.

Коментар

Преди да търсиш по моргите потърси нова. Внася се от BOSCH, а цената и излиза през каталога на BOSCH, който всеки може да види в интернет: http://www.bosch-automotive-catalog....gRedirect=true

Това ако системата е BOSCH (с маркучета за обратна нафта между дюзите). Ако е Zexel (с метални тръбички там) - нямам идея. Не съм търсил.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

...Кажи ти от къде я купи...
                Има двама колеги от форума които ще ти помогнат.Това са темите им:http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=97674 http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=81608

Коментар

Умната дюза се рециклира без да се разбива пластмаовия куплунг въру нея - сглобява се след това без лепене. Може би около година карам с оправена умна дюза, мога и да оставя контакти на човека, който ми я оправи, стига да не нарушавам правилата на сайта.

Коментар

Първоначално публикуван от sminkov Преглед на мнение
                    Умната дюза се рециклира без да се разбива пластмаовия куплунг въру нея - сглобява се след това без лепене. Може би около година карам с оправена умна дюза, мога и да оставя контакти на човека, който ми я оправи, стига да не нарушавам правилата на сайта.
                    Кажи първо за колко се рециклира, пък който иска подробности - на лично съобщение или по телефона.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Би ли споделил колко ти струваше цялото удоволствие.Би било полезно на доста колеги.

Коментар

Колеги целия проблем се оказа в умната дюза.Вчера я смених, лампата изгасна и колата замърка на нов глас .Благодаря ви за полезните съвети!

Коментар

Колеги целия проблем се оказа в умната дюза.Вчера я смених, лампата изгасна и колата замърка на нов глас .Благодаря ви за полезните съвети!
                          Колега с каква я смени.Нова,втора употреба??Какви пари излезе...????
                          Провери ли със сигурност през Бош-а на какви пари излиза???
                          Сподели,ще е интересно на доста хора!
                          NISSAN FOREVER
                          -----------------------------------------------------------------------------
                          Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Първоначално бях се засилил да взимам 2-ра употреба.В доста автоморги звънях, но тази дюза все я нямаше. Дори звънях и на един колега от форума които ги рециклира.Като цяло за цената на дюзата 2-ра употреба ми казваха м/у 150-200лв.За рециклирането почти ме навиха да го избегна (т.е. да остане като последен вариант).И така след ден-два търсене се свързах с колегите от форума, ето и техните координати: http://www.offroad-bulgaria.com/show...F7%E0%F1%F2%E8 и другия http://www.offroad-bulgaria.com/show...F7%E0%F1%F2%E8. Свързах се с тях и така се сдобих с чисто нова дюза на досра прилични парички.Влезнах и в сайта на Бош но не успях да намеря за каква цена се предлага . Тази която взех също е на Бош.
                            Последно редактирано от RistakiG; 25-01-12, 22:35.

Коментар

В Бош беше около 1000лв...и се чака около месец да я доставят.
                              Андрей ми я оправи за 90лв. (там някъде), преди около 2 години беше, не помня точно. Знам, че беше извадил щифтовете, които държат бекелита към корпуса на дюзата и после пак ги беше поставил - без топене, пилене и др. вандалщини. Вътре как е оправил намотката - негова си работа, след ремонта параметрите бяха като на здрав сензор.
                              Последно редактирано от sminkov; 26-01-12, 23:11.

Коментар

В Бош беше около 1000лв...и се чака около месец да я доставят.
                                Ъ??? Щото аз мойта от BOSCH я взех за 270 (да не беше и 230) лева преди около 2 години. Вярно че на дистрибуторска цена, но каквато и да е дистрибуторската отстъпка, нама как цената да иде чак на 1000лв.

...всъщност има как - наличностите почти да са привършили, и да продават каквото е останало само на "ценители".

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X