От: NISSAN FOREVER...отново любимата марка-Терано 2- 2.7тди
Има ли вариант, леко да се увеличат оборотите на празен ход на Терано-99г., горивна система- Зексел.
					Има ли вариант, леко да се увеличат оборотите на празен ход на Терано-99г., горивна система- Зексел.

Смених доста концепции като започнах с Дъстър. Имах възможност да го покарам по разни черни пътища и останах впечатлен, тъй като покрива моите нужди като проходимост и в същото време карането й не е толкова натоварващо финансово както на истински джип, но пък напоследък с жена ми почваме да мислим за дърпане на каравана и т.н., което мисля би било трудно за 1.6 двигателче, макар и доста гъвкаво. Прочетох повечето големи събирателни теми за Дефендър, Дискавъри, Патрол и Терано. Обмисляйки нуждите и възможностите си се спрях на Терано
 Смених доста концепции като започнах с Дъстър. Имах възможност да го покарам по разни черни пътища и останах впечатлен, тъй като покрива моите нужди като проходимост и в същото време карането й не е толкова натоварващо финансово както на истински джип, но пък напоследък с жена ми почваме да мислим за дърпане на каравана и т.н., което мисля би било трудно за 1.6 двигателче, макар и доста гъвкаво. Прочетох повечето големи събирателни теми за Дефендър, Дискавъри, Патрол и Терано. Обмисляйки нуждите и възможностите си се спрях на Терано  Наясно съм с + и - на 2.7 и 3.0 и макар по-модерния и икономичен дизел да ме блазни (карам 8 години комън рейл) мисля,че ще се спра на по-сигурния вариант. Дългата база е наложителна за мен тъй като с жена ми не обичаме да пестим от багаж, а и имаме голям куч, дай Боже скоро и деца
 Наясно съм с + и - на 2.7 и 3.0 и макар по-модерния и икономичен дизел да ме блазни (карам 8 години комън рейл) мисля,че ще се спра на по-сигурния вариант. Дългата база е наложителна за мен тъй като с жена ми не обичаме да пестим от багаж, а и имаме голям куч, дай Боже скоро и деца 
Коментар