От: проблеми с offroad-окачване
С тези Конита карам сега като настройките за твърдост са си заводските,гумите ми са Силвърстоун 35". Долните захвати (пиновете) за амортисьорите на задния мост ги отрязох до ръкава на моста ,скъсих ги с 5 см и ги заварих на ръкава успоредно на горните пинове ,тъй като вследствие на повдигането карето откъм дифа се натоварваше много и затова отрязах и скъсих долните носачи с 2 см за да завъртя моста нагоре и поради това завъртане горните и долни пинове не бяха успоредни и натоварваше много тампоните на амовете .Под гредата на раздатката съм поставил плочи с дебелина 15 мм, а захватите на панхарда отпред и отзад съм удължил с 80 мм ,тоест с колкото съм повдигнал с толкова съм свалил панхардите надолу .Единственното което не мога да измисля как да стане е как да сваля предната кормилна щанга заради ъгъла и окъсяването .Има два начина - или да удължа хебела или да сваля секторната кутия надолу , но и двата начина не ми харесват , та ако някой даде акъл как да го направя без да нарушавам заводското изпълнение има едно черпене от мен
Първоначално публикуван от Postman
Преглед на мнение
Коментар