Обява

Свий
Няма добавени обяви.

проблеми с offroad-окачване

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• проблеми с offroad-окачване

Здравейте колеги! Преди 2 години си купих цяло окачване за нисана пружини,втулки и амортисьори.
    Та още след 1-та година започнах да подменям втулките а пружините вече са се сгънали с около 50мм. и много ме дразни. А дадох както се предполага доста пари! Та въпроса ми е освен с подложки мога ли да монтирам някакви въздушни възглавници заедно с пружините, че не ми се дават пари за други. Ако някой има отзиви за завода в с.Крън Казънлъшко добри ли са им пружините?

От: проблеми с offroad-окачване

Какво е окачването и от къде го купи? За Крън за сега само добри отзиви.
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

окачването е олтмен ему. поръчано е от пловдив мисля, тогава тъкмо прохождах и не ми стана много ясно кой точно е изпращача.

Коментар

Карам с Крънски пружини Патрола от година време и нямам никакви забележки освен тая ,че ги поръчах малко по усилени и оттам и возията е по твърда .
        VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Черокито е с пружини от с.Крън.Минах около 5000 километра и до момента съм доволен от тях.Минуса е,че трябва да се отиде до завода за да се даде мостра,което е допълнителен разход на време и средства.Поздрави.

Коментар

може и мострата да се изпрати по куриер и така разхода намалява драстично
            I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

За Патролски пружини в Крън имат данните като височина и дебелина на пружината от моя Патрол ,само им трябва задание + колко килограма да бъде натоварена пружината спрямо стандартната.
              VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
                За Патролски пружини в Крън имат данните като височина и дебелина на пружината от моя Патрол ,само им трябва задание + колко килограма да бъде натоварена пружината спрямо стандартната.
                Всъщност когато аз говорих с тях ми казаха, че и представа си нямат с колко килограма е или ще е натоварена пружината, казаха ми просто да си избера диаметър на телта и съответно габаритен размер на пружината.
                Данни за патрол имат, като кажеш, че чертежа е от пружините за г-н Бакалов и те си я намират, аз поне така поръчах.
                ако някой има нужда - мога да пратя и чертеж на пружините, имам ги с 2 размера и дебелина на телта. поздрави

Коментар

Каква е цената на комплект от 4 пружини за Патрол от с.Крън? Интересно ми ако бях поръчал оттам вместо Добинсънс, как би се получила сметката (Добинсънс бяха 700 лв четирите)?!?
                  V70-T5 / GR 2,8 / XV1900A

Коментар

Първоначално публикуван от Postman Преглед на мнение
                    Каква е цената на комплект от 4 пружини за Патрол от с.Крън? Интересно ми ако бях поръчал оттам вместо Добинсънс, как би се получила сметката (Добинсънс бяха 700 лв четирите)?!?
                    Преди година цената за комплект беше около 350 лв .
                    VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

цена за 2 предни усилени и по дълги от стандартните за GR Y60 - 160лв с ддс (преди 3 седмици)
                      та комплекта сигурно пак ще е около 350-360лв

Коментар

Благодаря за информацията! Обаче аз имам още питания.
                        Окачването с което съм в момента е 2-инча, та не мога да разбера кое точно е 2-та инча? Разликата между стандартното окачване и това което съм сложил сега ли е или бъркам и как да поръчам пружините какъв размер да са? Благодаря предварително. ПОЗДРАВИ!

Коментар

Разликата е спрямо оригиналното окачване.
                          За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

2 инча е разстоянието с което е повдигнат джипа и се мери от оста на хебела или полуоската до ръба на калника .Ако поръчваш Крънски пружини им дай задание да ги направят усилени с по 100 кг на пружина ,което отговаря на около 2,5 инча /ако им кажеш да ти ги направят по високи с 2,5 инча няма да знаят как да ги навият/.
                            VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Според мен е хубаво повдигането да е от по-високи пружини, които са със същата твърдост като оригиналните. Ако се сложат с еднаква дължина, но по-твърди-пак ще има ефект на повдигане(заради по-малкото смачкване на пружините), но това пък ще се отрази на ходовете на моста.

Лично мнение.
                              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X