Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какви гуми да монтирам на Patrol 2.8td GR Y60

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Какви гуми да монтирам на Patrol 2.8td GR Y60

Хубавец е! Прегледай му охладителната система, и си свиркай. Изглежда не толкова уморен, какъв размер са му гумите в момента?
    NISSAN PATROL GR

OFFROAD CLUB 4x4 VRATZA

Коментар

Първоначално публикуван от karo_1 Преглед на мнение
      Хубавец е! Прегледай му охладителната система, и си свиркай. Изглежда не толкова уморен, какъв размер са му гумите в момента?
      Да действително не е уморен много,правена му е главата ама има ръжда по миглите и по праговете ама и това ще се прави напролет.
      Гумите са 31х10.50х15 има още малко хляб.
      Човека от който гу купих ми да де 4 чисто нови гуми Brigistone Desert Dueler 10R15 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DesertDueler_604VWZ_OWT.jpg
Прегледи:2
Размер:75.2 КБ
ID:5322663 ще ги покарам ако не стават за нашия терен в гората тогава съм решил да взема kumho KL71
      Винаги карам напред по моя път,дори когато свърши.
      0885/511287 ; +393200282393

Коментар

Колега 1 въпросче ако може какво да прегледам на охладителната система?Направи ми впечатление,като го пробвах карах го около 20 мин и не загрея изобщо дори маркучите бяха лего загреяли и перката въртеше постоянно нормално ли е?

Коментар

естествено че не е нормално.
          1во-щом НЕ загрява-термостат. моя загрява за около 10 минути.
          2ро--перката е с виско! я е пипни на загасен мотор. ако не се върти, значи някой умело го е зацепил да връти постоянно и това пак не е добре. Ново виско от 160лв.
          Двигателя си има термо среда в която трябва да работи. 80-90градуса.

Коментар

Първоначално публикуван от lori Преглед на мнение
            естествено че не е нормално.
            1во-щом НЕ загрява-термостат. моя загрява за около 10 минути.
            2ро--перката е с виско! я е пипни на загасен мотор. ако не се върти, значи някой умело го е зацепил да връти постоянно и това пак не е добре. Ново виско от 160лв.
            Двигателя си има термо среда в която трябва да работи. 80-90градуса.
            Мерси колега,ще го проверя на спокойствие след 1 седмица пристига в България.

Коментар

Първоначално публикуван от spaskok Преглед на мнение
              Колега 1 въпросче ако може какво да прегледам на охладителната система?Направи ми впечатление,като го пробвах карах го около 20 мин и не загрея изобщо дори маркучите бяха лего загреяли и перката въртеше постоянно нормално ли е?
              Аз на моя съм сменил: водна помпа, термостат, радиатор(рециклиран). Направил съм промивка на системата и заредил с антифриз. Виско муфата на перката се проверява на загрял мотор на оптимална температура с вестник навит на руло(НЕ С РЪКА ЧЕ ПАДАТ ПРЪСТИ), при студен мотор - трябва да я спираш с вестника, при топъл ~90 градуса - трябва да ти е трудно почти невъзможно да я спреш.
              NISSAN PATROL GR

OFFROAD CLUB 4x4 VRATZA

Коментар

Аз на моя съм сменил: водна помпа, термостат, радиатор(рециклиран). Направил съм промивка на системата и заредил с антифриз. Виско муфата на перката се проверява на загрял мотор на оптимална температура с вестник навит на руло(НЕ С РЪКА ЧЕ ПАДАТ ПРЪСТИ), при студен мотор - трябва да я спираш с вестника, при топъл ~90 градуса - трябва да ти е трудно почти невъзможно да я спреш.
                Мерси за съвета,утре го давам на тенекиджията да го закърпи,боя,малко,боди отдолу,пране на седалки и мокет след това смяна на масла и консумативислед това ще видиме какво ще правя.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X