Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Навара Д22 трудно пали

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Навара Д22 трудно пали

Здравейте!
    Собственик съм на същата Навара и при мен се появи този проблем с много трудно палене.Това се получи след ремонт на двигателя.Чуваше се някаква вибрация в него при отпускане на газта и започна да мига чека на таблото.Двигателя стана малко по-шумен и нямаше същата мощност както преди.
    В сервиз ми казват,че е нещо по електрониката да се закачи на компютър.
    Някаква идея какво може да е?

Коментар

Аванса. Закарай я на стенд.
      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
      Вальо. О888 557Ч7Ч
      Silverado 1.3 i

Коментар

Моя проблем беше в стартера

Коментар

Първоначално публикуван от Next Преглед на мнение
          Моя проблем беше в стартера
          Още в самото начало ти казах.... Радвам се, че сте решили проблема!
          Nissan Navara D22 YD25 Double Cab

Коментар

При мен проблема с трудното палене се оказа центоровката.Закачиха я на компютър и показа 13 градуса ъгъл на запалване.Беше счупен големият успокоител на долната верига и от там се измества центровката.Поне така ми обясни майстора.Смених за всеки случай и веригите.Подкарах го в гората на тест и нов проблем.Изтече спирачната течност.Над диференциала отзад е омаслено.Днес ще лягам да видя кое е спукано.Преди съм карал Дайхацу и дизел и бензин и Митсубиши паджеро къса база дизел и като чели чак такива проблеми не е имало.На тази Навара смених и маслен охладител,че се спука и съединител и масления обтегач на веригата имал някаква шупла и шлаиф на коляновия вал правих и стартер.Сега и спирачките отказаха.Не е толкоз стара 2002г. ,а толкова проблеми.

Коментар

Кофти навара си улучил. Моята само съединител, стартер и датчик на скоростната кутия съм сменил. Доста се кара по черните пътища.

Коментар

Здравейте!
                Аз имам същата Navara, и не мога да установя защо не работи добре.Натискам газта и стига до 2500 -3000 оборота.Прекъсва и изпуска бял пушек от ауспуха.Докато е запалена и напомпах гориво и работата и се подобри.Стигна до по високи обороти, и пушека се появява на по висока граница.
                Някои има ли представа каква може да е повредата?

Коментар

Първоначално публикуван от Харун Бабуч Преглед на мнение
                  Здравейте!
                  Аз имам същата Navara, и не мога да установя защо не работи добре.Натискам газта и стига до 2500 -3000 оборота.Прекъсва и изпуска бял пушек от ауспуха.Докато е запалена и напомпах гориво и работата и се подобри.Стигна до по високи обороти, и пушека се появява на по висока граница.
                  Някои има ли представа каква може да е повредата?
                  Незнам дали на входа на помпата има цедка,ако не е там проблема мисля че трябва да се свали помпата да се почисти или може да има износени части.Поне при мен Nissan terrano 2 2.7 td 100 коня проблема така с оборотите се решаваше с помпане като тебе,и се оказа и задръстена цедка и някакви пружини вътре в помпата,успех
                  Terrano 2 2,7td 1994
                  Keeway atv 100

Коментар

Първоначално публикуван от Харун Бабуч Преглед на мнение
                    Здравейте!
                    Аз имам същата Navara, и не мога да установя защо не работи добре......
                    Въздух в нафтата. Напукани маркучи или лоши връзки преди ГНПто.
                    Ако вземеш да си смениш филтъра под ръчната помпа, може и да се оправи...самата помпа също дава ядове понякога.
                    Иди при Асен в Дупница, ще ти я оправи за половин час.
                    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                    Вальо. О888 557Ч7Ч
                    Silverado 1.3 i

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X