Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Офроуд нисан навара ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Офроуд нисан навара ?

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение

Мост от Патрл не става за преден на Навара. Дифа е от дясно. Наварата е като Терано. Дифа е от ляво.
    Варянт тогава е скорости с раздатка от Патрол ,на тераното маи ставаше???Ако на колегата му се влиза в филм???
    "Не мога да разбера как живеят спокойно хората които изобщо нямат никакъв джип..."
    Кольо.

Коментар

Скорости и раздатка от патрол Y60/Y61 е едно и също като скорости и раздатка от терано.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Абе за тия пари дето ще трябват за преработки да сложи 35 ци, като цели мостове, дифове и т.н. ще си купи един по прежален патрол и със сигурност всичко ще е по лесно. Дори да вкара 35-ци, какви ходове ще има тази навара, ще трябва сериозно да се орежат калниците, и няма смисъл да съсипеш наварата. Едно време така правих нивата постоянно, то калници ли не рязах, дифове ли не сменях, усилвах и т.н. с цел да сложа едни 32 ки, и накрая я продадох за да си взема нещо на цели мостове. В сравнение с нивата дори самурайчето дето взех след това се оказа 10 пъти по здраво и подходящо за целта.
        Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
        http://www.facebook.com/JeepBG
        LZ1GGC

Коментар

Човека иска да сложи малко по големи гуми и да я повдигне леко. А не да сменя дифове и такива истории... И на мен ще ми е интересно какви са ви предложенията за повдигането? Аз моята отпред я повдигнах лесно, но отзад на тия ресьори е малко трудно.

Коментар

Първоначално публикуван от Next Преглед на мнение
            Човека иска да сложи малко по големи гуми и да я повдигне леко. А не да сменя дифове и такива истории... И на мен ще ми е интересно какви са ви предложенията за повдигането? Аз моята отпред я повдигнах лесно, но отзад на тия ресьори е малко трудно.
            35" трудно влизат в понятието "малко по-големи гуми" и само с едното "леко повдигане" няма да мине ...
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
              35" трудно влизат в понятието "малко по-големи гуми" и само с едното "леко повдигане" няма да мине ...
              +Полуоски,трансмисия и др" дребни детаили".
              "Не мога да разбера как живеят спокойно хората които изобщо нямат никакъв джип..."
              Кольо.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                Скорости и раздатка от патрол Y60/Y61 е едно и също като скорости и раздатка от терано.
                Открийте разликата.

Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                Вальо. О888 557Ч7Ч
                Silverado 1.3 i

Коментар

То сега открили гъвкавия кардан или с 15-20 карета
                  driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Темата и без това стана за забавление, та във връзка с "левия диф" не е необходимо "гъвкав кардан". Хващаме моста и го завъртаме и те ти "ляв диф". После ще има още бая преправяници, но... няма невъзможни неща когато има мерак.
                    А с какво се гаси мерак?

Коментар

Със зла жена
                      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Тоз дали си е угасил меракаНатиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_1493.jpg
Прегледи:1
Размер:61.2 КБ
ID:5298281
                        Кольо.

Коментар

Първоначално публикуван от offroad_kn Преглед на мнение
                          много съм доволен от джипа имам кобра 245/75/16 и излиза на всякаде само че е по далак но на някои места в гората това е + че е далък и искам сега да и зема по голями гуми за кал с лек лифт и ще станат ,какви по голяме гуми да си взема ?
                          Баси. Човек, що не почетеш малко книжки. Оправи си правописа, че се уморих да чета. В едно изречение думата дълъг написана по два грешни начина. От време на време ползвай и главни букви. Уважавай българския език.
                          Сори за спама, но аз не мога да чета нататък.
                          Иначе между 245/75/16 и 33/12,5 примерно няма нищо общо.
                          Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X