Нисан Навара офроуд мнения
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Офроуд нисан навара ?
Свий
X
-
От: Офроуд нисан навара ?
За рали рейд може да се пробва след сериозна преработка.. За траял не става. За разходки може ако не са тежки .
Ако напишеш по-точно какво те интересува ще е по-точа информацията.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
-
Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнениеЗа рали рейд може да се пробва след сериозна преработка.. За траял не става. За разходки може ако не са тежки .
Ако напишеш по-точно какво те интересува ще е по-точа информацията.Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
Само DIESEL !!!
Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.
Коментар
-
Всеки според интересите си - става и като база за експедиционен автомобил. След още повече и по-скъпи доработки, разбира се. Дори и в кемперче може да се превърне.Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...
Коментар
-
Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнениеВальо, твоя не беше ли такъв?
Две имам в момента. Една по-къса отпред и една със сбъркан волан.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
Първоначално публикуван от offroad_kn Преглед на мнениеОфроуд броня и някакви 35 ци които може да станат с лек лифт ?
За траялно каране и тежки разходки трябва да се реже шасито отпред, че стърчи бая. Броня се прави от тръба. Отзад също.
Шасито стои ниско. Точно по средата виси една греда като ралник. 'А' рамената не дават много да се вдига без сериозни замени на части. Прекалено дълга е.
За кафето - АRB при Гладиатор.
Много са и бързи дифовете за 35ци, а и отпред трябва бая да се реже. Какви джанти имаш 16" или 17"?
Най-общо ти написах по-горе-трудно ще стане за екстрем. Имам една смачкана и мислех да я преработвам ама е много работа. Има смисъл само ако се прави за състезания. Задния мост да иде напред и да се ореже сериозно.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение...Задния мост да иде напред и да се ореже сериозно.
Те ви и броня на AFN:
За повече от това (включая гумите), май се обезсмисля. Това гато го гледам е с 31-ци, май. С по-големи ще почне да трощи най-малкото преден диф, а исгурно и заден, щото предполагаемо е 200мм/8инча, на което според мен 33-ки са му абсолютния предел, а даже и това е доста оптимистичен вариант. Предния е дори 180 милиметров, ако не се лъжа.
Вальо, де го стърчащото шаси бре? Поне на снимката си изглежда съвсем нормална предница като на повечето джипки. Аз не съм се и заглеждал много де.
ПП: ГАДОВЕ!!!! Това е на подемник и са му увиснали гумите, та изглежда високо.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение.....Вальо, де го стърчащото шаси бре? Поне на снимката си изглежда съвсем нормална предница като на повечето джипки.............
Първоначално публикуван от offroad_kn Преглед на мнениеДжанти 16 имам ,а какви по голяме гуми може да се сложат?
Колега, гуми разни, с различни предназначения.
Три пъти те питам "За какво ще я ползваш тая джипка?"Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
Първоначално публикуван от offroad_kn Преглед на мнениеEми ще я ползвам в гората за кал и на едно трасе сме си направили
Е то тогава 35ци ще са му малки....я направо 39 инча от най рошавите ,ако може и да са регенерат!driving Offroad .. IPSC shooting and hunting
Коментар
-
Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнениеЕ то тогава 35ци ще са му малки....я направо 39 инча от най рошавите ,ако може и да са регенерат!
ИМХО, това просто не е автомобила за тия изпълнения. То не че не може, ама дали си струва да сменя мостове (и да, да сложи цял преден), изцяло реработка на окачване и т.н., като има далеч по-лесни варианти за това.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар