Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бензинов Патрул

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Бензинов Патрул

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
    УАЗ, само че, Японски.
    А ти уби всичко детско в мен
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Що не си вземеш дизелов?Поне за мен са по надеждни,а и двигателите и трансмисията като цяло имат по голям ресурс!ако мислиш че ще караш Патрол и ще гори като ферозка.......няма да стане!Въпроса с разхода на гориво при 20 и кусур годишен джип са неуместни!Зависи от прекалено много неща!Моя му монтирах летни гуми /235,75,15/и разхода в никакъв случай не може да се сравни с 85см.34инча кални........много смешен ми седи сега но за ежедневно ползване става!
      driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Не мисля, че Патрул може да гори колкото Фероза или че се кара като такава.
        Бензионов Патрул на живо съм виждал един път, беше гробница. Запуснат и тотално изгнил. Сипаха му бензин, запали веднага. Момчето, което го купи нещо се отказа да го прави и го продаде. Преки впечатления от проходимост и разход - никакви.

Повечето пъти, когато съм карал на някъде винаги е имало патрул в групата. Виждал съм го как катери, виждал съм го и как потъва като паве в локва.
        За разхода на дизеловите с 31-ци или 33-ки съм чел порадъци от 10-12 нафта за RD28T. Горе долу такива неща са ми казвали и приятели при разумно каране. На този разход искам да съпоставя разхода на бензиновия. Като порядък. За това питам за мнения от хора, които карат бензинови.
        Аз не вярвам в чудеса!
        Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
          Не е била твоята кола. Това е джип в пълния смисъл на думата. УАЗ, само че, Японски.
          Прав си , не беше моята кола , затова веднага го смених за Patrol GR...

Коментар

Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение
            Що не си вземеш дизелов?Поне за мен са по надеждни,а и двигателите и трансмисията като цяло имат по голям ресурс...
            Тук грешиш. Двойно по голямата компресия на дизела предопределя по краткия му живот. При турбодизела пък работите са още по зле. Същото важи и за "трансмисията".
            Тоя туч го убива само корозията.

Коментар

Примерно 20 в града, 15 на магистралата, 40+ в гората................................................................................................................................................ ............................Точно в тези граници на бензин и 2-3 литра отгоре на газ.Говоря за 4.2бензин 94г. с газов инжекцион.
              CAN-AM RENEGADE 800XR 0898580436 VW PASAT 2.0TDI,DSG,170+ЛЕКО ПИПНАТ[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X