Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дойде време за ремонт на скоростите-моля за съдействие за читав майстор в София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Дойде време за ремонт на скоростите-моля за съдействие за читав майстор в София

Благодаря предварително Терано 2 2.4

От: Дойде време за ремонт на скоростите-моля за съдействие за читав майстор в София

0896616408
    Човека е в час с точно тия кутии. Ако се разберете за цена, със сигурност ще свърши работата качествено.

Другия вариант е да търсиш цяла кутия по моргите. Има. Не знам цената обаче.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

От: Дойде време за ремонт на скоростите-моля за съдействие за читав майстор в София

Мерси много говорих с момчето предложи добри варианте.

Коментар

Радвам се че съм помогнал.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

А извинявай би ли споделил какво точно и има на кутията.Моята и тя май ще се прави след известно време.Когато съм на 2-ра предавка и отпусна газта се чува някакъв лагер да румоли.И когато от 2-ра предавка минавам на 3-та с повече обороти(над 3000) хърка и неще да влезе лесно.
          Terrano 2.4 LPGi тел. 0888536080

Коментар

Първоначално публикуван от damyan82 Преглед на мнение
            А извинявай би ли споделил какво точно и има на кутията.Моята и тя май ще се прави след известно време.Когато съм на 2-ра предавка и отпусна газта се чува някакъв лагер да румоли.И когато от 2-ра предавка минавам на 3-та с повече обороти(над 3000) хърка и неще да влезе лесно.
            Като за начало си провери маслото. Това ако вече не си го направил де. Ако иде реч за тераното от аватара, и то е 2.7TDI, то кутията е един от най-здравите възли в тая джипка и трябва едва ли не нарочно да я счупиш, за да даде дефект.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X