Благодаря предварително Терано 2 2.4
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Дойде време за ремонт на скоростите-моля за съдействие за читав майстор в София
Свий
X
-
От: Дойде време за ремонт на скоростите-моля за съдействие за читав майстор в София
0896616408
Човека е в час с точно тия кутии. Ако се разберете за цена, със сигурност ще свърши работата качествено.
Другия вариант е да търсиш цяла кутия по моргите. Има. Не знам цената обаче.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
-
От: Дойде време за ремонт на скоростите-моля за съдействие за читав майстор в София
А извинявай би ли споделил какво точно и има на кутията.Моята и тя май ще се прави след известно време.Когато съм на 2-ра предавка и отпусна газта се чува някакъв лагер да румоли.И когато от 2-ра предавка минавам на 3-та с повече обороти(над 3000) хърка и неще да влезе лесно.Terrano 2.4 LPGi тел. 0888536080
Коментар
-
Първоначално публикуван от damyan82 Преглед на мнениеА извинявай би ли споделил какво точно и има на кутията.Моята и тя май ще се прави след известно време.Когато съм на 2-ра предавка и отпусна газта се чува някакъв лагер да румоли.И когато от 2-ра предавка минавам на 3-та с повече обороти(над 3000) хърка и неще да влезе лесно.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар