Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хайде, още един Patrol GR

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Хайде, още един Patrol GR

Ами, още не сме започнали с оправянето, но днес гледам едни с джипки да си мерят ходовете и пусто не се стърпях ...
    А браво.Днес ще ви пратим още една Татра.

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
      Почна се я! Само че първо трябваше да си мина по реда през 11-часово приключение в КАТ. То за това си има отделна тема, та само ще повторя "нЕма такава подигравка с хората" ...

Но това е вече зад гърба ми и най-вероятно от понеделник започваме стягането на Патрула за патрулиране по планините.

Първият етап ще е май силно прозаичен - антикорозионна обработка на шасито, а и на купето. Тази вечер бях зарадван с известно количество прогнила ламарина под задната седалка (най-вече под планките, с които същата е хваната за пода).
      А да ти е честита и от мен! Да ти носи много радост и екстремни преживявания! И много безаварйини километри.
      Имам въпрос към теб. Какви бои/материали си избрал за антикорозионната обработка? И налага ли се да жулиш до голо желязо? Че и мен май ме чака тази работа
      Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите.

Коментар

Първоначално публикуван от Ato Преглед на мнение
        Какви бои/материали си избрал за антикорозионната обработка? И налага ли се да жулиш до голо желязо?
        В момента още съм в чуденка относно материалите. Особено що се касае до това, с което да се защити в някаква степен шасито отвътре.

Някъде сигурно ще се наложи да се стига до голо. Отдолу повърхностна ръжда има доста.
        Ние не сме неутрални!

Коментар

В момента още съм в чуденка относно материалите. Особено що се касае до това, с което да се защити в някаква степен шасито отвътре.

Някъде сигурно ще се наложи да се стига до голо. Отдолу повърхностна ръжда има доста.
          За отвътре ако е затворена кухина взимай един антикиризионен восък на Боди. Само че каквото имаш да боядисваш и мажеш преди това го прави, щот това като го напръскаш вече нищо не можеш да боядисаш отгоре, а е много проникващо.
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
            За отвътре ако е затворена кухина взимай един антикиризионен восък на Боди. Само че каквото имаш да боядисваш и мажеш преди това го прави, щот това като го напръскаш вече нищо не можеш да боядисаш отгоре, а е много проникващо.
            10+,само че ще трябват повече от един.Честито,много безаварийни и кални километри.
            Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

аз възтановявам един такъв ... в смисъл плащам си на майстори щото съм вързан в ръцете самоче дълга база и няма да го повдигам ....

мога ли да помоля за нещо ако сменяш задната броня ... мога ли да купя твойте гумени буфери отзаде ... трябват ми и двата

иначе вече ми се вижда супер скъпо оправянето на джипка ...в моята налях вече още 5 000 лева и то само за консумативи искърпване и антикорозионна защита имаше мнгого ръжда отдолу

0886076990 ми е телефона ако решиш да се разделиш с гумените буфери моля звани

Коментар

Първоначално публикуван от PatrolGR Преглед на мнение
                аз възтановявам един такъв ... в смисъл плащам си на майстори щото съм вързан в ръцете самоче дълга база и няма да го повдигам ....

мога ли да помоля за нещо ако сменяш задната броня ... мога ли да купя твойте гумени буфери отзаде ... трябват ми и двата

иначе вече ми се вижда супер скъпо оправянето на джипка ...в моята налях вече още 5 000 лева и то само за консумативи искърпване и антикорозионна защита имаше мнгого ръжда отдолу
                Че оправянето и поддържането на джипка не е евтино удоволствие, всички го установяваме рано или късно. А някои "настъпват мотиката" и по 2-3 пъти ...

За задната броня - Съжалявам, но не смятам да я продавам. Просто ще я сваля за да не даде фира някъде из деретата, но ще я пазя за в случай, че нашите чиновници се разбързат да се поевропейчват ...
                Ние не сме неутрални!

Коментар

.......На кого му трябват кекави декоративни степенки?!? Така или иначе е предвидено да бъдат заменени със защита на праговете от тръби.
                  На кого му трябват и прагове . След няколко дена ще пусна снимки какво се случи с моите (прмахнал съм ги).
                  PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
                  КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
                  0899187766

Коментар

Жокер :
                    Прикачени файлове
                    PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
                    КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
                    0899187766

Коментар

Честито, Чавдаре. Да сте живи и здрави, да си го карате. Нали на 1 май ще го докараш на Лозенската планина да го видим?
                      LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                      www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
                        Честито, Чавдаре. Да сте живи и здрави, да си го карате. Нали на 1 май ще го докараш на Лозенската планина да го видим?

Мммм, много бих искал да може да се кара дотогава, но малко се съмнявам, че за седмица ще успеем. Както вече казах, работата се оформя като за целия китайски народ ...
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

Честито и от мен, да го караш(меко казано ) със здраве и много да те радва

П.П.Не знам дали не е много рано, ама каква лебетка мислиш да му слагаш
                          sigpic УАЗ-452

Коментар

Първоначално публикуван от JC Преглед на мнение
                            П.П.Не знам дали не е много рано, ама каква лебетка мислиш да му слагаш
                            Хич не е рано. Вече в прекъсванията между другите задачи умуваме къде, какво и как ще отрежем и къде и как ще сложим лебедката.

На този етап това ще бъде лебедката от Галопера. По отношение на теглото джипките са в една и съща категория.
                            Последно редактирано от Чавдар (V93); 25-04-07, 22:13.
                            Ние не сме неутрални!

Коментар

Имам една лебедка ползвана веднъж. (Tabor, by warn ind.)
                              Дава се на ниска цена.
                              Проблема е, че е 9000 лб.
                              LZ1VMH

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X