Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ПРОБЛЕМ ! - помагайте

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ПРОБЛЕМ ! - помагайте

Иде реч за Нисан Терано 2 -2.7 TDI 1997 г. 5 врати.
    Почти 1 год. не съм го карал, стои в гаража-ползвах си Паджерото--поставих му акомулатора,алармата сработи правилно /предполагам заводска/ със звук отзад някаде в калника, НО няма ток на контролните лампи на генератора и маслото, не отчитат, светят само от ляво /чека, мостовете и айр бака/, от дясно само подгряване и ръчна запалих го , като крадец- с кабел директно на горивният клапан , работи перфектно на малки обороти,зарежда, но нали се досещате, че няма педал на газта--електронна е. Та помислите са ми, дали алармата е брак и ми създава проблеми , и , ако някой ме напътства тук с писаници, как и от каде да я елиминирам !? /с токовете и релетата се справям, като македонец с български/
    0876 79 25 21

От: ПРОБЛЕМ ! - помагайте

Да няма и имобилайзер?

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
      Да няма и имобилайзер?

Явно има, за това и предполагам, че не подава ток на горивният клапан. Ако някой даде идея каде е вързана тази аларма, ще я изключа. /никаде под таблото не виждам допълнително поставяни кабели за аларма/.
      0876 79 25 21

Коментар

Първоначално публикуван от vektor Преглед на мнение
        Явно има, за това и предполагам, че не подава ток на горивният клапан. Ако някой даде идея каде е вързана тази аларма, ще я изключа. /никаде под таблото не виждам допълнително поставяни кабели за аларма/.
        Да потърся ли телефони на фирма, която сматам, че ще помогне. Занимават се с това от 20г.

Коментар

Алармистите обикновено са прости хора - по жицата, по жицата и е стигнеш до прекъсването на нафтовия клапан, от там и до алармата
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
            Алармистите обикновено са прости хора - по жицата, по жицата и е стигнеш до прекъсването на нафтовия клапан, от там и до алармата
            Стига да не е от завода така.
            А може и някой чип да се меша.

Коментар

Е и от завода да е - пак по теля, по теля и до нея. А за заводската си има описание в сервизното къде е ако я има.
              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                Стига да не е от завода така.
                А може и някой чип да се меша.
                Това са ми предположенията, че е заводска, за това и никакви рязани и добавяни кабели НЕ виждам под почти разглобеното ми табло.
                0876 79 25 21

Коментар

Re: ПРОБЛЕМ ! - помагайте

Хи колега, заводския имобилайзер изключили го като вариант. Опитай с 2 ри я ключ може да тръгне

Коментар

Не познавам колата ако има компютър да се изчисти грешката от слаб акумулатор . Прави го и при смяна на акумулатора.

Коментар

Явно няма проблем в двата ключа, пробвах ги, прекрасно върти стартера--това означава, че чиповете са им в ред .

Но и акомулатора е доволно силен--доста го въртях преди да се направя на крадец, с директен ток на клапана на горивото.
                      0876 79 25 21

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                        Оппа оппа е тука ме жегна
                        Аз поставям аларми и меко казано ми стана смешно.Извинявам се че няма да мога да помогна с мнение но мисля че ако искка алармаджията може така да върже алармата че да не можеш въобще да се сетиш къде е монтирана
                        П.С не се засягам.Поздрави
                        Terrano 2.4 LPGi тел. 0888536080

Коментар

Прилича ми на прегризани кабели от гризач.
                          Terrano 2.4 LPGi тел. 0888536080

Коментар

За мен е сервизен проблем . Потърси с търсачката /сервизи/ и питай колегите със сервиз и компютър .Успех и поздрави!

Коментар

Първоначално публикуван от ivo-police Преглед на мнение
                              За мен е сервизен проблем .
                              Не мислиш ли, че ако е /сервизен/ проблема, трябва да светят контролните лампи на генератора и маслото ?
                              0876 79 25 21

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X