Обява

Свий
Няма добавени обяви.

джипа загря

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: джипа загря

/колега друкман/.ПреТ положението за мембраната е ОТ Този Форум ,за което Благодаря ПАК.Разбира се че доверието в Майстора ще е мое,няма да е твое я.А защо питам в този Форум,защото имам нисан,неТрабант.И и з р и ч н о съм написал /неща мнения от Ф Философи/ ПП.Не разбрах за Гарнитурите/за автомобил или за мезе/става приказката.

Коментар

Няма "философстване". Трябваше да се отбележи, че проблема не е бил във водната помпа и смяната и е била излишна.
      За това става въпрос, утре като му загрява на някой джипа да не тръгне да сменя първо водна помпа.
      Поздрави!

Коментар

Re: От: джипа загря

Първоначално публикуван от svet54 Преглед на мнение
        /колега друкман/.ПреТ положението за мембраната е ОТ Този Форум ,за което Благодаря ПАК.Разбира се че доверието в Майстора ще е мое,няма да е твое я.А защо питам в този Форум,защото имам нисан,неТрабант.И и з р и ч н о съм написал /неща мнения от Ф Философи/ ПП.Не разбрах за Гарнитурите/за автомобил или за мезе/става приказката.
        Колега, те хората се опитват да ти помогнат ти не си доволен. Това, че нещо не си разбрал си е само за твоя сметка. Утре като пак ти загрява най-много никои да не ти отговори. И тоя заповеднически тон който използваш по добре за вкъщи пред жената, ако имаш смелост де. Като си имаш майстори на които безусловно им вярваш, защо питаш тука? Никой никого не кара да пише насила, просто се съобрази с добрия тон на колегите.
        Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
        http://www.facebook.com/JeepBG
        LZ1GGC

Коментар

КОЛЕГА svet54, МОЛЯ, ако желаете да пишете в тоя форум, да се съобразявате с правилата му, както и с това че никой с нищо не Ви е длъжен. Подобен тон и правопис няма да се търпят твърде дълго!!!
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

защо се развикахте кат /ощипани булки/ gogsi,добре че нещо съм разбрал че сметката ми е само толкова ,а колкото до жена деца/възпитаните ,първо питат дали има такива итогава се Бъзикат/.До колкото за правилата ,някой пита ВИЕ отговаряте/ако знаете/не да заблуждавате,/гарнитура ,воднапомпа,шлайв на главата/ипитащия получава /инфаркт/ приятна и спокойна седмица.

Коментар

Подкрепям Спарки

Коментар

защо се развикахте кат /ощипани булки/ gogsi,добре че нещо съм разбрал че сметката ми е само толкова ,а колкото до жена деца/възпитаните ,първо питат дали има такива итогава се Бъзикат/.До колкото за правилата ,някой пита ВИЕ отговаряте/ако знаете/не да заблуждавате,/гарнитура ,воднапомпа,шлайв на главата/ипитащия получава /инфаркт/ приятна и спокойна седмица.
                Никой не Ви заблуждава или нещо Ви задължава, Вие питате хората казват какво предполагат, че може да е и накъде да се насочите. Единствения философ сте Вие, а от правописа Ви крещи такава неграмотност, че ми е жал за колата, ако се отнасяте със същото внимание към нея.

п.п. И бъдете сигурен, че всеки който Ви е отговорил тук има много повече познания и опит от Вас в тази област.
                Последно редактирано от g06ko; 26-03-11, 19:01.

Коментар

"...защо се развикахте кат /ощипани булки/ gogsi,добре че нещо съм разбрал че сметката ми е само толкова...". Нищо не си разбрал!...Бях решил изобщо да не ти отговарям, но това минава всякакви граници. Болшинството от хората пишещи в този форум са толерантни и истински искат да помогнат...Не знам защо си решил, че невежеството и неграмотността ти са основание за някакво специално отношение, даващо ти право да поставяш условия. Не забравяй, че тава не е магазин в който се продават знания, а и ти не си клиент, по простата причина, че не плащаш за тях. Колегите по горе го казаха, щом всичко знаеш и си имаш МАЙСТОР, защо се хабиш да пишеш тук!Факта, че продължаваме да ти четем бисерите, говори за толерантното отношение на форума(модераторите)...Разбирам и подкрепям стремежа да се излагат всякакви гледни точки, но за теб не съм убеден, че си струва!Жив и здрав!

Коментар

Не се хабете, колата вече вероятно е в сайтовете за продажба. Перфектна...уникат...след основен ремонт....
                    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X