Обява

Свий
Няма добавени обяви.

интеркулер за нисан терано 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: интеркулер за нисан терано 2

Явно можем да си спорим така до утре но аз се отказвам.
    Този път не си прав за половината неща. За другата половина сме на едно и също мнение, само че ти както винаги извърташ думите така, че никой друг да не ги разбере, като набъркваш кви ли не научни обосновки и физики, и геометрии и т.н.
    Това за различните налягания. Пак ти казвам в никакъв случай няма как да стане. Аз съм го пробвал и го знам. Пробвай и ти.
    Съгласен съм да ми дадеш ти кулер за да сложа на колата и да премерим налягането преди и след смяната. Кулера от теб, колата с уред от мен. Когато кажеш и по което време кажеш. Смяната не изисква толкова много жертви, че да се убедиш в нещо.
    За турбо дупката ще се убедиш в същото, че тя е еднаква и при двата или петте кулера, които ще монтираме.
    Това от мен.
    Стига толкова, ето аз предлагам нещо за да се види напрактика, стига вече с тези книги и физики и химии.

п.с.
    Аз съм съгласен да се обзаложим с теб двамата. Нека колегата, който иска да си сложи кулера на обикновената нафтова печка, да го сложи и той да каже дали ще има разлика, или няма да има никаква.
    Аз казвам, че разлика ще има и тя ще е осезаема.

Коментар

От: интеркулер за нисан терано 2

Първоначално публикуван от tomik Преглед на мнение
      ...
      Аз съм съгласен да се обзаложим с теб двамата. Нека колегата, който иска да си сложи кулера на обикновената нафтова печка, да го сложи и той да каже дали ще има разлика, или няма да има никаква.
      Аз казвам, че разлика ще има и тя ще е осезаема.
      Няма за какво да се обзалагаме. Не съм твърдял че няма да има разлика. Твърдял съм единствено че за да е наистина голяма разликата, трябва да се пипне помпата. Иначе ще е колкото между зима и лете, в добрия случай.

За другото - трябва не кола с уред а с 2 уреда, при това достатъчно точни, цифрови, които да мерят едновременно. Това правил ли си го?

За турбо дупката - за да усетиш разлика само от смяна на кулер, той трябва да е осезаемо по-голям. Важен е обема на кулера и тръбите между турбото и колектора.

И нито имам излишен малък кулер, нито някога ще имам, нито пък ми е особено интересно, защото знам резултата.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X