Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дилема - максимален размер гуми за Патрол

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Дилема - максимален размер гуми за Патрол

Здравейте мамчета имайте в предвит не само ръзмера 33 ки 35.6 ци митаса е гума а видинките е пак гума но разликата е много голяма. Визирам гума митас 33 тежи с 5 килограма под регенерата на кайман 31 ца . а гума на баба вида 35..6 ца тежи 7 килограма нат 31 ца на кайман разликата е ОГРОМНААААААААА
    Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира 0884480846

Коментар

Забравих да добавя че първата испушена работа на патрола ще е амбряжа .

Коментар

Здравей Ники за чупене явно му е дошло времето и е станало нейзвесно в нейзвесното.Мое мнение че по яките мостове визирам тойота 60 серия има мостове с растоварващи се полуски аз имам такива с отворени касети. За нисан не съм виждал дали има такива нека Андрио 160 да даде мнение .

Коментар

Гриша, с отворен диф ли си? На 260 касетата с LSD-то e с 4 сателита. На Y60 с блокажа също е с 4.
          Предния не съм сигурен, с колко е?

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Преглед на мнение
            Ето това клипче Гриша дето ти казвах за него, тия вече са с 4 сателита.

Ники карал съм камаз 10 години дифа там е с 4 сателита и никога не е чупил сателит само корона и пинион а трасето е ближно до бойната . Незнам просто дадох мнение според видиото.

Коментар

Сега го намерих в сервизното ръководство. Предния на ГР-а го дават с 2 сателита.

Коментар

...ама касетата е като на задния на 160/260, с 4 сателита, и може да се смени. Имам такава отворена, само е с 31 шлица. Не знам предния на патрола с колко шлици е.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                  ...ама касетата е като на задния на 160/260, с 4 сателита, и може да се смени. Имам такава отворена, само е с 31 шлица. Не знам предния на патрола с колко шлици е.
                  Трябва да уточним за какво говорим. Да се усилва заден диф на 160 няма особен смисъл, щото предния пак си остава по слаб.
                  Решението е мостове от ГР с блокаж-че. Таман ще го направим и на пружини, как си трябва.
                  Относно задно прасе с блокаж да монтираме отпред има поне две въпросителни:
                  Управлението на блокажа е на корпуса на моста - трябва да се присажда.
                  Планетите от предния трябва да станат на задната касета!?
                  Може да има проблем и с главното предавне на предния мост, което трябва да си оставим и да стиковаме към задното прасе.
                  И като помислим, май най добре 2 бона за АРБ отколкото тия неизвесни. Отделно това прасе с дифа трябва и да се плаща!

П.П. Сетих се, че отпред не можеме да монтираме задно "прасе" буквално. Тоест ако го монтираме със се корпуса отиде горния пиньон. Става долен пиньон. Демек трябва да съберем един преден и един заден мост и да се опитаме да съберем един читав преден. По добре докато правим тия експерименти да побачкаме и да изкараме за едно АРБ.
                  Виж, по има смисъл да се мисли за заден горен пиньон, щото го няма в магазина.
                  Последно редактирано от Аndro 160; 21-01-11, 23:38.

Коментар

Здравей! В горния пост Андро е обяснил точно и ясно. В допълнение ще упомена и други фактори, които страшно много влияят за монтиране на гуми, които Ники е упоменал.Тракторната шарка и още повече е нискоскоростна гума и особено на вида много тежка с голяма работна площ и при монтиране на АРБ дифове проблеми после в Хамряжа и монтиране на АРБ съединител, май че си трябва АРБ двигател.
                    Последно редактирано от cveti; 22-01-11, 11:30.

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
                      Трябва да уточним за какво говорим. Да се усилва заден диф на 160 няма особен смисъл, щото предния пак си остава по слаб.
                      Решението е мостове от ГР с блокаж-че. Таман ще го направим и на пружини, как си трябва.
                      Относно задно прасе с блокаж да монтираме отпред има поне две въпросителни:
                      Управлението на блокажа е на корпуса на моста - трябва да се присажда.
                      Планетите от предния трябва да станат на задната касета!?
                      Може да има проблем и с главното предавне на предния мост, което трябва да си оставим и да стиковаме към задното прасе.
                      И като помислим, май най добре 2 бона за АРБ отколкото тия неизвесни. Отделно това прасе с дифа трябва и да се плаща!

П.П. Сетих се, че отпред не можеме да монтираме задно "прасе" буквално. Тоест ако го монтираме със се корпуса отиде горния пиньон. Става долен пиньон. Демек трябва да съберем един преден и един заден мост и да се опитаме да съберем един читав преден. По добре докато правим тия експерименти да побачкаме и да изкараме за едно АРБ.
                      Виж, по има смисъл да се мисли за заден горен пиньон, щото го няма в магазина.
                      Имах в предвид че ако трябва предна касета H233B с 4 пиньона, може да се вземе от заден диф на 160/260, или ако е с 31 шлица - от заден диф на терано/патфайндър. Това разглобеното в работилницата ми е отворена задна касета от патфайндър, и по спомен беше с 4 сателита, а полусоките са с 31 шлица. По моргите терано има колкото щеш, кеф ти с LSD, кеф ти без, за никакви пари, примерно 300 кинта за цялото прасе. А от терано дори на 300000км ще е в перфектно състояние, щото оригинално е с 29-ки, които тоя диф не може да усети при никакви обстоятелства.
                      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

На Гришата касетата е с два (предната).
                        Отворена - в смисъл да се виждат вътре колелата - да.
                        Тези с четирите са по здрави прави сте и аз така мисля.
                        Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Проблем до сега с заден диф на съм имал,не знам с колко сателита е мисля,че е с 4,а от пред е смо с два. Назнам дали ще стане задна касета от пред?

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                            Имах в предвид че ако трябва предна касета H233B с 4 пиньона, може да се вземе от заден диф на 160/260, или ако е с 31 шлица - от заден диф на терано/патфайндър. Това разглобеното в работилницата ми е отворена задна касета от патфайндър, и по спомен беше с 4 сателита, а полусоките са с 31 шлица. По моргите терано има колкото щеш, кеф ти с LSD, кеф ти без, за никакви пари, примерно 300 кинта за цялото прасе. А от терано дори на 300000км ще е в перфектно състояние, щото оригинално е с 29-ки, които тоя диф не може да усети при никакви обстоятелства.
                            Сигурно ще стане врътката. Ама пак си мисля че на който му трябва да усилва преден диф на ГР ще скочи на АРБ.
                            А и Зайко е прав че 35-ци тракторки и блокажи трябва да се ползват много-много внимателно, нищо че патрулските мостове са пословично здрави.

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
                              Сигурно ще стане врътката. Ама пак си мисля че на който му трябва да усилва преден диф на ГР ще скочи на АРБ.
                              А и Зайко е прав че 35-ци тракторки и блокажи трябва да се ползват много-много внимателно, нищо че патрулските мостове са пословично здрави.
                              Кара ми се и на мен с АРБ но не ми се дават такива пари,за сега де.Та затова търсиме някакъв друг вариянт.

Коментар

Първоначално публикуван от GRI6AN Преглед на мнение
                                ...Та затова търсиме някакъв друг вариянт.
                                Освен Спарки да даде прасето. Дето се вика от проба глава не боли.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X