Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Смяна на волана от десен на ляв

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Смяна на волана от десен на ляв

От всяка държава човек може да си закупи както читав и запазен автомобил,така и такъв в плачевно състояние.Тук въпроса не опира до това дали англичанката,ще е запазена,а ако се закупи една запазена италианка с нормален волан няма да излезне по-евтино от обръщането на дирекцията на една запазена англичанка.
    Ами колега...не е по-изгодно!!
    За колко ще купиш англичанката,а след това като добавиш едни 2500лв. /части и труд/,че да стане толкова много по-изгодно от една запазена машина с лява дирекция.Да не говорим пък,ако някой "майстор" си остави ръцете при обръщането....
    Хората ти казват карай си с дясната дирекция,ама никой не ти казва,че вече застрахователя гледа това и ГО за десняците е на двойно по-висока цена.Принципно усилено се говори и че ще има и други законови положение,които да принудят хората да НЕ си купуват дясна дирекция в най-близко бъдеще!
    Така ,че....въобще не си заслужава.Можеш да си купиш Терано 2 след 2000г. за по-малко от 9000лв. и то да е в перфектно състояние.Разбира се...въпрос на оглеждане е и най-вече на късмет.А по-старите му събратя/моделите с четири кръгли фара произвеждащи се от 1996 до 2000г./можеш да намериш и по 6000лв. читави.
    Не се вкарвай в секса...че може и да излезе крива сметката,а тогава ..боли...
    Поздрави!
    NISSAN FOREVER
    -----------------------------------------------------------------------------
    Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Първоначално публикуван от brusli82 Преглед на мнение
      здравейте работя в англия и мисля да си купя VW Passat 1.9 TDI 130к.с 2002г.дизел и колко ще струва смяна на волана-блаогодаря предварително
      А конкретно по въпроса специално за пасата обръщането на дирекцията е наистина кошмарна процедура , режат се панели подменя се половината кола , за цената не ми се мисли колко ще стане
      ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

Ако ги взимате с десни дирекции,най добре си ги карайте такива,при обръщането гимнастиката е голяма,а в момента се намират много читави машини с лява дирекция на добра цена.Аз съм за Патрула пред Тераното,независимо от дирекцията.
        LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
        Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
          Ако ги взимате с десни дирекции,най добре си ги карайте такива,при обръщането гимнастиката е голяма,а в момента се намират много читави машини с лява дирекция на добра цена.Аз съм за Патрула пред Тераното,независимо от дирекцията.
          Че кой не е за патрола пред тераното. Зависи кой за какво му е нужен джип. Моя е с обратен волан и смея да твърдя, че от към ръжда е доста добре( намира се, но малко). Мисля да го обърна, но кога, ще видим( имам още някой чсати да събера). Свикнах да го карам така, но ме дразни. В 90% от колите обръщането си е приключение и не си ли го свършиш сам по-добре не се занимавай с дясна дирекция или си я карай така. Рядко майсторите обръщат внимание на малките детайли от които произлизат големи ядове...

Коментар

Първоначално публикуван от damyan82 Преглед на мнение
            Че кой не е за патрола пред тераното...
            Еми аз например не съм. За нещата, за които го ползвам предпочитам на порядък по-пъргавото и с по-добро пътно поведение терано. Извън пътя нещата стоят по друг начин, но при мен е семейното возило, с потенциал за редки леки до средно тежки забежки извън пътя. Говорим за средностатистически къс патрол Y61 с двигател 2.8, сравнен с късо терано 2.7.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X