Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за оглед на Терано 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Помощ за оглед на Терано 2

Както писах в другия раздел "Какъв джип да си купя", където ми го препоръчаха отговора ми е пак същият
    "Джипчето е перфектно виждал съм го на живо, но ми идва множко като цена и "стандарт" ;-) "
    Благодаря за предложението.
    Поздрави и успех!
    TERRANO2 R20; ZD30; WAGON; `04
    www.kamino92.com

Коментар

Първоначално публикуван от gorskia79 Преглед на мнение
      Както писах в другия раздел "Какъв джип да си купя", където ми го препоръчаха отговора ми е пак същият
      "Джипчето е перфектно виждал съм го на живо, но ми идва множко като цена и "стандарт" ;-) "
      Благодаря за предложението.
      Поздрави и успех!
      Извинявай! Не се усетих, че си ти! Поздрави!
      edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Няма проблем!
        Ако изпадне нещо семейно с леки възможности за извън пътя драскайте по някой ред!
        www.kamino92.com

Коментар

А видя ли патрола на 13800 по добре той пак в Рай но решението си е твое успех

Коментар

Колега gorskija79 тук в плевен има едно Терано по старото от това което си гледал зеленото но е много хубаво но е бензиново 2.4.
            Поздрави
            Последно редактирано от cveti; 14-01-11, 22:49. Причина: реклама
            NISSAN Terrano II 2.4 i 12v
            Колкото ви е по проходим джипа толкова повече ще ходите пеша за трактор

Коментар

Решил съм дизел да е!
              Последно редактирано от gorskia79; 15-01-11, 14:59.
              www.kamino92.com

Коментар

Решил съм дизел да е!
                ...и правилно. Виж ако и на Т2 слагаха трилитровия бензин от Т1 (който може да се присади между другото), хавата щеше да е друга.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Три не толкова "лоши" оферти е все пак за Дупница е "рисково" ;-)
                  в cars код u264650 - Дупница - 2.7 ТДИ - сив - 2002- 12 300 лв.
                  в mobile код 21295108769212363 - София - 3.0 ТДИ - зелен - 2003 - 13 999 лв.
                  в mobile код 21294652383795307- Дупница - 3.0 ТДИ - т.сив - 2005 - 16 999 лв.
                  www.kamino92.com

Коментар

Здравей Колега,
                    Този от Дупница (първия) беше преди това на Горубляне и съм го оглеждал. Изглеждаше по-добре от чисто нов, но му светеше лампата за айрбега и явно беше правен нещо прага при шофьорска врата в предната си часта (трабва да погледнеш левия и десния праг и ще видиш разликата). Тогава можеше да го даде и за 10 000.
                    Другите 2 обяви не съм ги гледал, но по снимки не са толкова зле.
                    Успех.
                    Нула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
                    Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
                    Opel Campo 3,1 TD '99
                    Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"

Коментар

Мен това ме притеснява че изглежда прекалено нов, особено с тези найлони на задните седалки. Иначе лампичката и прага не са болки за умиране или поне така си мисля.
                      www.kamino92.com

Коментар

Има ли някой колега от Дупница, който може да погледне това Терано не е спешно. Предварително Благодаря!
                        mobile код 21294652383795307- Дупница - 3.0 ТДИ - т.сив - 2005 - 16 999 лв.
                        www.kamino92.com

Коментар

Иначе лампичката и прага не са болки за умиране или поне така си мисля.
                          Клавиатурата ми прави номера и го пиша за втори път, извинявам се за лаконичността!
                          Свети лапата за ербега, правен праг.
                          Много трудно се оглежда рамата в предната част, дори и в канал-просто е скрита-отдолу от защитната кора, от-горе нищо не виждаш, от страни има гуми.
                          Вероятно има челен удар не оправен/поне софтуерно/.
                          Бъди внимателен, огледай го добре.
                          Имай впред вид , че ако не си тенекеджия и нямаш същата машина , много трудно ще вденеш къде е правено.
                          Огледай фабричните шевове на купето-подкалник-към челна дъска.От двете страни са на еднакви места.При тази година на производство, трябва да има шумо изолация и от двете страни.Тенекеджиите ги мързи да я слагат обратно!

Коментар

Има ли някой колега от Дупница, който може да погледне това Терано не е спешно. Предварително Благодаря!
                            mobile код 21294652383795307- Дупница - 3.0 ТДИ - т.сив - 2005 - 16 999 лв.
                            Аз мога да го огледам в неделя като минавам от там...
                            Nissan Navara D22 YD25 Double Cab

Коментар

Първоначално публикуван от stifler Преглед на мнение
                              Аз мога да го огледам в неделя като минавам от там...
                              Ще съм Благодарен ако отделиш време и го видиш. Виждам, че имаш подобен и ще можеш да дадеш обективна оценка.

Благодаря за съветите кикимора, насочил съм се към 3.0 Д и продължавам търсенето!
                              Последно редактирано от gorskia79; 18-01-11, 07:54.
                              www.kamino92.com

Коментар

Ще съм Благодарен ако отделиш време и го видиш. Виждам, че имаш подобен и ще можеш да дадеш обективна оценка.

Благодаря за съветите кикимора, насочил съм се към 3.0 Д и продължавам търсенето!
                                Точно зелена тройка имам...Вече съм и видял голяма част от кусурите и мисля, че ще мога да я разгледам добре...В неделя вечерта ще пиша какво съм видял.
                                Nissan Navara D22 YD25 Double Cab

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X