Може ли някои да помогне с мнение за едно Терано 2 2005г. в Плевен 3.0 Д зелено дълга база в авто къща РАЙ-К. Ако има хора от региона които могат да помогнат за по обстоен оглед ще дойда на място. Благодаря предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Помощ за оглед на Терано 2
Свий
X
-
От: Помощ за оглед на Терано 2
Здравей Колега,
Преди да си купя моята джипак преди 2-3 месеца, близо 8 месеца гледах обявите в интернет.
Тази джипка (ако е същата от мобиле.бг) се продава оттогава.
Ако още и искат тези пари, мога да ти кажа, че за 21 000 продаваха върнати от лизинг TOYOTA HILUX под 100 000 км, на 2-3 години в ТМ АУТО.
Иначе ако ти харесва и си решил това да е колата - гледаш за ръжди и течове, палиш, караш, слушаш за шумове, пробваш 4х4, ABS и т.н. и ако си доволен се прибираш с нея.Нула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
Opel Campo 3,1 TD '99
Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"
Коментар
-
В момента е паднала до 17 900, но мисля че при 16 000 кещ ще я взема. Есента беше 19 900 после падна 18 900 и сега е 17 900. Ако има човек от региона да го погледне ще съм благодарен. В края на месеца ще ида да го видя.TERRANO2 R20; ZD30; WAGON; `04
www.kamino92.com
Коментар
-
Аз го гледах лятото беше външно добре, утре мога да отида да го погледна знам къде е . Дай някакъв телефон, за връзка утре да ти се чуем. Моят е 0885956174 - Илко. Ще отида към 13:00 така че по късно можем да се чуем.ДА СПРЕМ ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА !!!
NISSAN Terrano II R20 2,7TDI SE+,2000
Коментар
-
Колегата Илко ходи да го гледа за което му благодаря, че ми спести 400 км. път и по неговите думи и аз се убедих, че не ме устроива съотношението цена/качество. Ако го даваха до 8 - 10 хилки е идеален, но тогава нямаше да бъде в автокъщата около година при 4 сваляния на цената.TERRANO2 R20; ZD30; WAGON; `04
www.kamino92.com
Коментар
-
Ами да каже, бил е фургонче задните седалки са от друго терано, прозорците на багажника са от ламарина боядисани черни , свещи вероятно пали от 1,5 оборота (може и дюзи да са или акулматорне съм такъв спец по двигателите) тук там ражда по шасито, свети лампа за аирбаг постоянно, предна маска не е закрепена което води до извод че може и да е удрян отпред дори и козметично. едната задна дясна врата трудно върви(отваря) има някакво омасляване по предния диф, слабо изглежа но съмнително, трябва да се види на канал според мен. Другото което му казах но незнам при другите как е може да каже човек каращ по нова гадина 2005 примерно като се ключат 4Л волана не стана тежак както в при мен незнам каква е причината!!!!! дали от някаква нова технология, от форума съм чел някаде че при 4х4 вола става по тежък и при мен е така а при този се едно нямаше не можах да го тествам много в каране само 10 м. ......... за друго не се сещам горския да каже ако се сети нещо което ми казах ония ден.
Успех в търсенето.ДА СПРЕМ ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА !!!
NISSAN Terrano II R20 2,7TDI SE+,2000
Коментар
-
И моя волан не става по-тежък. Вероятно въпрос на гуми. Нямам идея. Омасляването около предния диф е нормално. Дребен проблем. Не очаквай онова да пали като твойто - всеки двигател с особеностите си. Моето също често не пали от четвърт, без логическо обяснение - чисто нови оригинални дюзи и чисто нови оригинални свещи и компресия като на излязло от завода - 30-30.5 на всички цилиндри.
Във всеки случай, с изброените кусури, особено по задната част, за тия пари - НЕ. При днешния пазар, аз не бих дал повече от 10-12к.
Иначе, ербеци дал господ, дори и да са гръмнали. Грешката се трие лесно.
Изобщо, нещата са поправими с не много средства, но цената трябва да иде надолу, иначе ще си го продават до края на света. Ако наистина е 2005г., значи е с ревизирания двигател което при еднакви други обстоятелства значи по-малко проблеми.Последно редактирано от sparkybg; 14-01-11, 10:56.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
При мен при включено 4х4 Н се усеща лека тежест при ниска скорост и остри завой - това съм го забелязал и при други автомобили 4х4 които съм карал.
Но иначе за тази цена, обявена от търговеца, трябва да е като нова без никакви забележки - какво е това различни седалки, ламарина вместо стъкла и т.н.
То не че моята е слънце де - и при мен има омасляване тук - там, ел.стъклата са за ремонт, май трябва да се прави и реглаж на помпата, ама не е толкова фатално.
Успех в търсенето.Нула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
Opel Campo 3,1 TD '99
Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар