Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Patrol Y260 RD28T SWB размер за гумите

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Patrol Y260 RD28T SWB размер за гумите

Моя отпред е с пет листа а отзад със седем!!!е двигателя ми е 3300 дизел май тежи повечко!
    Студеното щпренгване е временно ляга пак след около година,пружина и рес.е пробвано доста пъти но си е трагедия!Ако ти се занимава прави го на пружини изцяло/аз го почвам само да намеря щанги пружини,а после и амове!
    driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Първоначално публикуван от errno Преглед на мнение
      Я тегли..че и на мене много ми се вижда. .. Да не си забравил някое имане вътре или стар дивеч
      надгробен паметник/с това се занимавам/

Коментар

Не виждам смисъл да го правя..Но ако го преработиш, веднага се похвали
        В крайна сметка...някой пробвал ли се 33/10.5/15 без лифт само с рязане и фланци отпред на това животно ?
        Swift, Silent, Deadly ...

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
          Бе възможно е ама уж 160 и 260 са по леки от гр амааа ако се окаже обратното ще умра ))
          Моя няма задни седалки

Ресор + пружина = каруца.

Подлагането на нов лист на 260 е малко сложно щото е с параболични листа отпред.
          Да, такива са. Намирането на лист ли ще е трудно, или самата процедура ?

Коментар

И двете
            Ти с два или три листа си отпред?
            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Три отпред.

Коментар

...

Лифтовите ресори са с различна дължина и дъга (лифта не идва от твърдостта)
                Вярно е. Също така е вярно, че една напомпана 32-ка и една мека 32-ка са с различна "дължина". Ама вместо да откриваме топлата вода, вземи обясни на човека защо "лифтовите ресьори" за 260 са за 35мм. лифт, а за 160 са за 30мм. лифт? И защо няма и не може да има за по голям лифт при тая конструкция?
                Защо оригиналния е с 3 листа, а "лифтовия" с 6 няма смисъл да ни обясняваш.

Коментар

А защо моя оригинално отпред е с пет листа а отзад с седем като е 260ка....уж?!?

Коментар

Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение
                    А защо моя оригинално отпред е с пет листа а отзад с седем като е 260ка....уж?!?
                    щото си СД33 и си на практика 160
                    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

щото си СД33 и си на практика 160
                      Именно

Коментар

Андро...Мене мисълта ми беше да подложа късо парче от лист най-отдолу. Колкото да повдигне оригиналните малко, а не толкова да отнеме от тежеста.
                        Няма ли да е от полза ?

Коментар

Слагай смело ресорите отгоре и по големите гуми,ако искаш по-висока проходимост.Казвам ти го от собствен опит-тествал съм го и по състезания и в гората и къде ли не,разбира се не всичко ще стане толкова лесно.На моя след като му качих ресорите отгоре-устойчивоста на страничен наклон беше повече от зле-джипа стана прекалено висок и тесен.Видеше ли малко наклон беше готов за обръщане.За да увелича устойчивоста се наложи да сложа фланци и джанти изнесени по-навън.Някой по-нагоре ти беше писал да не слагаш пружини отпред в комбинация с ресорите-мога да ти кажа, че ефекта от тях е много добър-стига да са подбрани подходящи пружини.Слагаш по-меки и прави ресори и комбинираш с подходяща пружина-ходовете стават доста прилични-разбира се трябва да се помисли и за подходящи амортисьори.Много важен момент са и противоударните тампони,които трябва да се съобразят,спрямо хода нагоре иначе ще хвърчат ресори и т.н.Аз съм доволен от това което направих-разбира се винаги има какво още да се направи.Действай смело!
                          0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"

Коментар

Влади, имаш ли някоя друга снимка на това което си направил по джипа. Пружините например.
                            Ако можеш и малко информация да ми дадеш :
                            Какви са ти джантите(широчина и колко са изнесени). Също, колко мм са ти фланците и размера на гумите.
                            Моите джанти са 8J с отрицателно ЕТ(не знам стойност). Оригиналните му джанти са това.
                            Щом казваш, че си го водил по състезания, значи фланците имат задоволителен ефект предполагам.

По-горната информация ще ми е от полза да си направя заключения, така че мерси

П.С. РД28Т ли ти е двигателя или си с някое животно ?

Коментар

Първоначално публикуван от errno Преглед на мнение
                              Влади, имаш ли някоя друга снимка на това което си направил по джипа. Пружините например.
                              Ако можеш и малко информация да ми дадеш :
                              Какви са ти джантите(широчина и колко са изнесени). Също, колко мм са ти фланците и размера на гумите.
                              Моите джанти са 8J с отрицателно ЕТ(не знам стойност). Оригиналните му джанти са това.
                              Щом казваш, че си го водил по състезания, значи фланците имат задоволителен ефект предполагам.

По-горната информация ще ми е от полза да си направя заключения, така че мерси

П.С. РД28Т ли ти е двигателя или си с някое животно ?
                              В момента нямам снимки,но тези дни ще ги имаш.Двигателя ми е същия като твоя и съм доволен от него,макар че някои колеги го плюват-аз си знам какво е понесъл и чупене няма-помпата и турбото са пипнати и върви доста добре.Сега съм гуми 265/75/16,но съм решил да слагам 35-ци и два чифта джанти едните са 8 инчови,другите 6 инчови-последните са оригиналните патролски и са обръщани,като така стоят доста изнесени-фланци 3,5 см.(такива ми изпаднаха),ако си намериш 4см. още по-добре.
                              0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"

Коментар

Ясно. Помпата и аз сум я пипал Просто беше сдала багажа.
                                Мери за информацията на всички. Веднага щом направя нещо, ще докладвам.
                                След ден два имам курс до Англия и като се върна започвам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X