Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за купуване на акумулатор - какъв да бъде

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Въпрос за купуване на акумулатор - какъв да бъде

Аз скоро сменях акомулатор и търсих оптималното м/у цена и качество. Спрях се на ACDelko. Има 3 гд. гаранция и е от тези които не се обслужват. Пасва си идеално на мястото и разположението на полюсите. Има си и око за да следиш състоянието на акомулатора. Ето и малко фотоси:
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:STA50004.jpg
Прегледи:1
Размер:112.1 КБ
ID:5237373Натиснете снимката за да я уголемите

Име:STA50006.jpg
Размер:118.2 КБ
ID:5237374Натиснете снимката за да я уголемите

Име:STA50007.jpg
Размер:87.7 КБ
ID:5237375

Коментар

Аз смених Varta 100 Ah, Silver с полски Ennexy SP, 100Ah. Засега съм доволен. Мисля, че най-важно е да се изпълнява гаранцията, предложена по време на закупуването.Коректни търговци - това е истината. Другото е експлоатация и притеснения
      Попитали радио Ереван може ли да се "оправи" жена на площада. Отговорът бил: Да,може, но не е препоръчително, защото всеки ще дава акъл.

Коментар

Като знам колко ми изкара оригиналният на мотора японски YUASA, биз заложил на него, ако сега си купувам. Има ги вече на пазара, на съвсем нормални цени, примерно:

- 95 Ан азиатски, ляв плюс, е цена дребно - 235.00 лв
        - 95 Ан стандартен, е цена дребно - 230.00 лв
        Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Аз съм с HY-PER4 82Ah/720A казаха че е италиянски от магазина сложих го на Y60,28td ползвам го вече 1 година и нямам оплаквания мисля че и на Тераното ще пасне ,цената тогава беше 143лв. Като се има предвид цените на другите акомулатори май си заслужава, въпрос на избор.

Коментар

Първоначално публикуван от ianakiev Преглед на мнение
            Намерих темата по въпроса http://www.offroad-bulgaria.com/show...=100941&page=1 .
            Само тия ETS MAGNETI MARELI ми остават като малка загатка
            Както съм писал аз съм доволен цената беше около 290 лв ама с ддс, но за сега си пали от четърт и съм много доволен, както казват колегите важен е гаранционния срок и фирмата от която го купуваш да е точна и като отидеш с дефект да кажат ок няма проблем.
            ДА СПРЕМ ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА !!!
            NISSAN Terrano II R20 2,7TDI SE+,2000

Коментар

Днес Бош Силвър плюс ми даде фира месец преди да направи 2 години при 3 гаранция. Хванах го за дръжката и го занесох в сервиза. Обадиха ми се след два часа, че в момента нямат наличен от същият вид, но утре до обяд ще получат и ще ми го сменят. Може да не съм случил на читав акумулатор, но пък много любезно признаха дефекта.
              OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Преди три години Тераното си дойде с GigaWatt 60amp. и колко е карал преди това не знам. Палеше при - 19 С от раз. Но се предаде по Коледа. Сега съм с Varta 95 amp.
                А сега попаднах на това: http://www.bosch.bg/bg/products/car_...ba_catalog.pdf
                Оказа се, че за Терано 2 2,7 ТДИ като моя са за 95 amp. другите са на 60 ???
                Последно редактирано от VKAMBEROV; 06-01-11, 22:04. Причина: нова информация

Коментар

Първоначално публикуван от VKAMBEROV Преглед на мнение
                  Преди три години Тераното си дойде с GigaWatt 60amp. и колко е карал преди това не знам. Палеше при - 19 С от раз. Но се предаде по Коледа. Сега съм с Varta 95 amp.
                  А сега попаднах на това: http://www.bosch.bg/bg/products/car_...ba_catalog.pdf
                  Оказа се, че за Терано 2 2,7 ТДИ като моя са за 95 amp. другите са на 60 ???
                  Колега кои са другите ? и ти какво караш?
                  ДА СПРЕМ ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА !!!
                  NISSAN Terrano II R20 2,7TDI SE+,2000

Коментар

Първоначално публикуван от terano Преглед на мнение
                    Другите са бензиновите.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от terano Преглед на мнение
                      NISSAN Terrano II R20 2,7TDI 2001 година.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                        Другите са бензиновите.
                        Според тази спесификация и за 3.0 ТД също е 60 amp.

Коментар

Първоначално публикуван от VKAMBEROV Преглед на мнение
                          Според тази спесификация и за 3.0 ТД също е 60 amp.
                          `

Какво му се чудите, не мога да разбера?! Слагайте най-големия, който може да се побере. При 2.7 той е 95-100Аh японски размер. Ако можеше да сложа по-голям, въобще не бих се церемонил. Ба мен дори ми се въртят в главата някакви мисли за втори от другата страна, ама засега удържам.

60Аh на дизелов мотор са си майтап работа, макар че по дефиниция на мотор с директно впръскване му трябва по-малко ток за да запали.
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Здравей Спарки, при втори от другата страна няма ли да се замислиш и за втори алтернатор?аз мисля , че при 100 ач...ще е излишно втори

Коментар

Първоначално публикуван от Niko_38 Преглед на мнение
                              Здравей Спарки, при втори от другата страна няма ли да се замислиш и за втори алтернатор?аз мисля , че при 100 ач...ще е излишно втори
                              Няма сми. 90А алтернатор ще си ги зарежда перфектно. За втори алтернатар няма място.

Коментар

Ок,

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X