Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Патфайндъра сее много,защо?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Патфайндъра сее много,защо?

Някой знае ли дали стават от нещо друго задните пружини,че 400лв. не ми се дават за нови.
    Можеш да изгубиш, само това което не можеш да си купиш.

Коментар

Първоначално публикуван от iskrenhristov Преглед на мнение
      Някой знае ли дали стават от нещо друго задните пружини,че 400лв. не ми се дават за нови.
      Предни изморени от Г класа. А нови можеш да поръчаш от milneroffroad, за доста под 400лв. Някъде за половината пари, че и по-малко. Само дето все още никой не ги е пробвал.

По въпроса каква G класа - питай Drukman и kalasha.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

И Иван Керчев трябва да има.
        За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Re: Патфайндъра сее много,защо?

Може да експериментираш с пружини от ваз 2104 тези които са отзад като размери са сходни (малко по дълги) но нямам идея колко твърди са.

Коментар

От: Re: Патфайндъра сее много,защо?

Първоначално публикуван от vencislavov Преглед на мнение
            Може да експериментираш с пружини от ваз 2104 тези които са отзад като размери са сходни (малко по дълги) но нямам идея колко твърди са.
            Това някакъв майтап ли е? Тераното тежи двойно повече от жигула с пълен багажник. При това жигулските със сигурност са и по-къси и като се разкрачи някъде ще изпаднат.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Не,не няма да сложа от лада,вече почти намерих от G класа така че ще сложа тях.Не съм ги взел още затова пиша почти.

Благодаря на всички, които се отзоваха.
              Можеш да изгубиш, само това което не можеш да си купиш.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                Това някакъв майтап ли е? Тераното тежи двойно повече от жигула с пълен багажник. При това жигулските със сигурност са и по-къси и като се разкрачи някъде ще изпаднат.
                Всъщност не,Спарки.На Лъчко Тераното беше дълго време с ладови пружини отзад.Според модела са високи между 430 и 500мм...
                0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Re: Патфайндъра сее много,защо?

Да дядо коледа доиде да се помаитапи; проверил съм за да пиша (пружините от лада комби) са ПО-дълги от тези на тераното но това колко товар могат да понесат (незнам)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X