Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Патфайндъра сее много,защо?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Патфайндъра сее много,защо?

Първоначално публикуван от iskrenhristov Преглед на мнение
    Писах ,че съм лаик,може и да ви е смешно,но дори не знам какво е това панхард.
    Напречна щанга.
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

За мен е от кормилните щанги ама трее се види. Ако дядо Владо е далеч може и при мен
      аз пия ром
      )
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Никой не позна.
        Виж имаш ли заден стабизатор.

Коментар

Утре ще погледна и щангите отпред и стабилизиратора отзад.
          Можеш да изгубиш, само това което не можеш да си купиш.

Коментар

Първоначално публикуван от iskrenhristov Преглед на мнение
            Утре ще погледна и щангите отпред и стабилизиратора отзад.
            Искрене, като карах твоя нисан, ме беше страх да дам газ върви много ма е направо приключение. Причината е липсващата задна стабилизираща щанга или както по-горе написаха "панхард" а лошото, е че не просто е махната а е изкъртена и на мястото на захвата на рамата има дупка. Също така са много уморени задните пружини и не държат въобще.
            no signature no problems

Коментар

Стабилизираща щанга и диагонална щанга (панхард) нямат нищо общо
              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                Искрене, като карах твоя нисан, ме беше страх да дам газ върви много ма е направо приключение. Причината е липсващата задна стабилизираща щанга или както по-горе написаха "панхард" а лошото, е че не просто е махната а е изкъртена и на мястото на захвата на рамата има дупка. Също така са много уморени задните пружини и не държат въобще.
                Чакай, чакай... това нещо ако му липсва напречната щанга как изобщо остава на пътя? И при всичките описани горе смени на амортисьори и тампони никой ли не е забелязал това
                Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Единия захват беше изгнил и не можеше да се възтанови надеждно без сваляне на купето. Решението на предишния собственик беше радикално - без стабилизатор, тъй като джипката се водеше горска. Някакви майстори после изкърпиха само рамата.
                  После станаха някакви бартери ...
                  П.П.
                  Говориме за стабилизираща щанга.

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
                    Говориме за стабилизираща щанга.
                    Така може. Ама понеже горе пише "както по-горе казаха панхард" та се усъмних нещо. А да не би и неговия захват да е поизгнил междувременно?
                    Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Първоначално публикуван от stargazer Преглед на мнение
                      ...
                      А да не би и неговия захват да е поизгнил междувременно?
                      Няма да се учудя, щото наблюденията са ми от преди две години. А ръждата върви бързо, не се ли вземат спешни мерки.

Коментар

Мерси,и това ще го направя.Сега е подложен на пълна разтаврация.
                        Можеш да изгубиш, само това което не можеш да си купиш.

Коментар

Това си е панхард. Нямам идея, как може да се кара без него.
                          За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Диагоналната щанга (панхард, по-правилно е панар, щото е на френски) държи моста да не ходи наляво надясно. Без нея НЕ може да се кара по права линия дори с 10 км/ч.

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic
                              Ми ти що мислиш човека е пуснал подобна тема... щото не може да се кара. Единствено го държат в пътя явно здравите тампони на носачите. като дадеш газ и джипа се опитва да влезе в насрещното, а като върнеш газта се опитва да се качи на тротоара. Ма ако не се дава рязко газ се кара....
                              Предвид вида на задното окачване и най-вече вида на тампоните, смея да твърдя че без панхард тая джипка е невъзможно да се кара, дори с чисто нови тампони. И въобще да не се дава газ - на първия завой, дори взимайки го с 5км/ч, моста ще тръгне на където си иска, а купето - в обратна посока. Вероятно иде реч за махнатата задна стабилизираща щанга, обаче точно от нея, или по-точно нямането и, "сеене" не знам как ще се получи. Има нещо разбито, или отпред, или отзад. Аз съм готов да се обзаложа че ако дългата кормилна щанга не е сменяна, то е от нея. При разбиването и предницата започва да си прави каквото си иска при преминаване през неравноссти. А рядко някой я сменя, монеже изкарва много километри, примерно доста над 100000, ама за сметка на това оригиналната струва с много късмет тук по магазините над 400лв. В двата и края има шарнири, като тоя откъм кормилната кутия си е съвсем класически такъв, а тоя откъм паразитния хебел позволява само въртене около оста му, но не и гънене настрани. Като се разбие, започва и той да се гъне при всяко натоварване върху кормилната система, като крайния ефект е горе-долу все едно има много голям луфт в кормилната кутия, а сходимостта се промена самоволно и при най-малкото усилие, а джипката при преминаване през неравности, дори дребни, има собствено мнение по въпроса накъде да върви.
                              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                                Предвид вида на задното окачване.....
                                много си бърз. Докато изтрия глупостта дето написах и ме копира.
                                no signature no problems

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X