От скоро съм във форума. Изчел съм почити всичко за PATROL и TLC къси бази. Става въпрос за обява в mobile.bg, PATROL 2.8 къса база цена - 9800 лв. Понеже съм от Русе а обявата е в София някой от вас ходил ли е на оглед и има ли нещо гнило. Благодаря предварително!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Мнение за NISSAN PATROL 2.8 TD от обява
Свий
X
-
Re: Мнение за NISSAN PATROL 2.8 TD от обява
Информацията която си дал не е достатъчна даже да се види обявата в мобилето (за 9 800 лв има няколко). Така или иначе, обаче, ако искаш патрол къса база и бюджета е около 10 000 лв, тук има една оферта (от inox) за една 260-тка която наистина изглежда добре. Само гумите (чисто нови goodyear mt/r) струват над 1500 лв.Този модел (Missan Patrol Y260) е новата версия на калсическите патроли. Окачването е ресорно отпред и отзад, което не е най-комфортната возия, но фолклора твърди, че бил танк на колела. Аз съм с такъв (дълга база) и засега съм много доволен.Technical Rescue Direct - life lies in courage
http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660
-
http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=6144
последната обявена цена като гледам е 9999лв (хубава цена, ама както се спазарите), аз моя го взех за 8500, но докато седна в него и той мина 10 000, а този си е готов за подкарване доколкото знам.Technical Rescue Direct - life lies in courage
http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кабелджията Преглед на мнениеОбявата е само една на тази цена. Става въпрос за 2.8 ТД къса база, август 1993г. има и снимка. Съжелявам, не мога да поставя линк към нея. Как да се свържа с inox за повече подробности?
август, 1993
април, 1993
Телефона на Inox (Иван) е 0888 73 72 73.
Повече информация и снимки за Нисана, който той продава тук (линка е даден и от Icerunner в мнението по-горе):
Продавам NISSAN PATROL Y260
Коментар
-
Да , ама втория е дълга база , а май става реч за къса.
Аз съм пристрастен за GR-а по ред причини
Преди всичко огледай две много важни неща:
1. Прегледаи го от долу за ръжда- задната част на рамата.Двигател се прави , но ръжда да спреш си е .........!
2.Когато аз си търсих Патрул , гледах 10 или 11 вече не помня , като на 9 от тях им духаха гарнитурите. Проверката е проста .Палиш , загрява , вадиш тапата на преливното казанче(тя е с тръбичка) и я пъхаш в прозрачна бутилка с вода.Ако излиза антифриз е добре , обаче ако излиза въздух -бягай!
PS Освен това червен и къса база има само ЕДИН и той не се продаваПоследно редактирано от churov; 14-03-07, 16:31.PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
0899187766
Коментар
-
Първоначално публикуван от churov Преглед на мнениеДа , ама втория е дълга база , а май става реч за къса.
Аз съм пристрастен за GR-а по ред причини
Преди всичко огледай две много важни неща:
1. Прегледаи го от долу за ръжда- задната част на рамата.Двигател се прави , но ръжда да спреш си е .........!
2.Когато аз си търсих Патрул , гледах 10 или 11 вече не помня , като на 9 от тях им духаха гарнитурите. Проверката е проста .Палиш , загрява , вадиш тапата на преливното казанче(тя е с тръбичка) и я пъхаш в прозрачна бутилка с вода.Ако излиза антифриз е добре , обаче ако излиза въздух -бягай!
Коментар
-
Вероятно имаш причина да търсиш къса база, но ако не е сериозна помисли за дълга. Преди 3 месеца бях в същата ситуация и установих, че за мен дългия GR има доста предимства. Успех с покупката!VARADERO SD2
Коментар
-
А това е автомобил, който според мен си заслужава всяка стотинка !http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=6144VARADERO SD2
Коментар
-
Точно това визира. При Патрула духаща гарнитура е 99% спраскана глава!
Първоначално публикуван от edd2 Преглед на мнениеЗа гарнитури незнам,но със сигурност знам , че пукат глави(собствен опит).PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
0899187766
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кабелджията Преглед на мнениеИнтересува ме, ако има проблем с главата, отстраним ли е проблема и колко би струвал ремонта?
Нова глава-1600лв с ддс
Комплект горнитури-около 200лв(+гумички)
Повдигачи на клапани-19лв за един брой
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар