Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнение за NISSAN PATROL 2.8 TD от обява

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мнение за NISSAN PATROL 2.8 TD от обява

От скоро съм във форума. Изчел съм почити всичко за PATROL и TLC къси бази. Става въпрос за обява в mobile.bg, PATROL 2.8 къса база цена - 9800 лв. Понеже съм от Русе а обявата е в София някой от вас ходил ли е на оглед и има ли нещо гнило. Благодаря предварително!

Re: Мнение за NISSAN PATROL 2.8 TD от обява

Информацията която си дал не е достатъчна даже да се види обявата в мобилето (за 9 800 лв има няколко). Така или иначе, обаче, ако искаш патрол къса база и бюджета е около 10 000 лв, тук има една оферта (от inox) за една 260-тка която наистина изглежда добре. Само гумите (чисто нови goodyear mt/r) струват над 1500 лв.Този модел (Missan Patrol Y260) е новата версия на калсическите патроли. Окачването е ресорно отпред и отзад, което не е най-комфортната возия, но фолклора твърди, че бил танк на колела. Аз съм с такъв (дълга база) и засега съм много доволен.
    Technical Rescue Direct - life lies in courage
    http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Обявата е само една на тази цена. Става въпрос за 2.8 ТД къса база, август 1993г. има и снимка. Съжелявам, не мога да поставя линк към нея. Как да се свържа с inox за повече подробности?

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=6144
        последната обявена цена като гледам е 9999лв (хубава цена, ама както се спазарите), аз моя го взех за 8500, но докато седна в него и той мина 10 000, а този си е готов за подкарване доколкото знам.
        Technical Rescue Direct - life lies in courage
        http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Първоначално публикуван от Кабелджията Преглед на мнение
          Обявата е само една на тази цена. Става въпрос за 2.8 ТД къса база, август 1993г. има и снимка. Съжелявам, не мога да поставя линк към нея. Как да се свържа с inox за повече подробности?
          Има две обяви за Нисан Патрол 1993г., 9.800лв.:

август, 1993
          април, 1993

Телефона на Inox (Иван) е 0888 73 72 73.
          Повече информация и снимки за Нисана, който той продава тук (линка е даден и от Icerunner в мнението по-горе):
          Продавам NISSAN PATROL Y260

Коментар

Да , ама втория е дълга база , а май става реч за къса.
            Аз съм пристрастен за GR-а по ред причини
            Преди всичко огледай две много важни неща:
            1. Прегледаи го от долу за ръжда- задната част на рамата.Двигател се прави , но ръжда да спреш си е .........!
            2.Когато аз си търсих Патрул , гледах 10 или 11 вече не помня , като на 9 от тях им духаха гарнитурите. Проверката е проста .Палиш , загрява , вадиш тапата на преливното казанче(тя е с тръбичка) и я пъхаш в прозрачна бутилка с вода.Ако излиза антифриз е добре , обаче ако излиза въздух -бягай!
            PS Освен това червен и къса база има само ЕДИН и той не се продава
            Прикачени файлове
            Последно редактирано от churov; 14-03-07, 16:31.
            PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
            КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
            0899187766

Коментар

[quote=churov;1
              0899187766

Коментар

Първоначално публикуван от churov Преглед на мнение
                Да , ама втория е дълга база , а май става реч за къса.
                Аз съм пристрастен за GR-а по ред причини
                Преди всичко огледай две много важни неща:
                1. Прегледаи го от долу за ръжда- задната част на рамата.Двигател се прави , но ръжда да спреш си е .........!
                2.Когато аз си търсих Патрул , гледах 10 или 11 вече не помня , като на 9 от тях им духаха гарнитурите. Проверката е проста .Палиш , загрява , вадиш тапата на преливното казанче(тя е с тръбичка) и я пъхаш в прозрачна бутилка с вода.Ако излиза антифриз е добре , обаче ако излиза въздух -бягай!
                Благодаря ви много за съвета. Преди месец цената беше 12000, но сега я смъкнаха и влиза в моя ценови диапазон а той е до 10000. Другата седмица смятам да отида на оглед. Ще пиша какво е станало, ако не са го продали до тогава.

Коментар

като на 9 от тях им духаха гарнитурите.
                  За гарнитури незнам,но със сигурност знам , че пукат глави(собствен опит).

Коментар

Вероятно имаш причина да търсиш къса база, но ако не е сериозна помисли за дълга. Преди 3 месеца бях в същата ситуация и установих, че за мен дългия GR има доста предимства. Успех с покупката!
                    VARADERO SD2

Коментар

А това е автомобил, който според мен си заслужава всяка стотинка !http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=6144
                      VARADERO SD2

Коментар

Точно това визира. При Патрула духаща гарнитура е 99% спраскана глава!

Първоначално публикуван от edd2 Преглед на мнение
                        За гарнитури незнам,но със сигурност знам , че пукат глави(собствен опит).
                        0899187766

Коментар

Интересува ме, ако има проблем с главата, отстраним ли е проблема и колко би струвал ремонта?

Коментар

Първоначално публикуван от Кабелджията Преглед на мнение
                            Интересува ме, ако има проблем с главата, отстраним ли е проблема и колко би струвал ремонта?
                            Всеки проблем е отстраним зависи само на каква цена.
                            Нова глава-1600лв с ддс
                            Комплект горнитури-около 200лв(+гумички)
                            Повдигачи на клапани-19лв за един брой

Коментар

Питам, за да знам ако има такъв проблем, колко да чупя от цената. От всичко което прочетох до сега, разбрах че това е един от основните проблеми. Ако знаете или сте чували за други бихте ли ми писали. Благодаря предварително.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X