Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Надеждна ли е заварявана глава? Паджеро 2.5ТД

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Надеждна ли е заварявана глава? Паджеро 2.5ТД

2.5TD двигателят е просто слаб и ненадежден и все се оплакват хората от него, не се занимавайте с него нали има и 2.8 и много от бензиновите 3.0, 3.5 , лично мнение !

Коментар

Първоначално публикуван от brani_kalpazani Преглед на мнение
      2.5TD двигателят е просто слаб и ненадежден и все се оплакват хората от него, не се занимавайте с него нали има и 2.8 и много от бензиновите 3.0, 3.5 , лично мнение !
      Че е слаб - слаб е.Ама какво чак толкоз му е ненадеждното, сравнен с друг от тоя калибър, пак с алуминиева глава? Едни ремъци (включая и на балансиращите валове) трябва да се сменят редовно, и толкоз.

Иначе, за другото си прав 2.8/3.0 ще е по-добре, а 3.5 - най-добре. Ама цената е друга, обикновено.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

С този слаб, ненадежден и загряващ двигател тези два дни вадя камъни от деретата с ремарке, като го товаря поне с един тон, освен това понеже теренът е такъв, го дърпам на бавни (да извинява парт-тайм раздатката).

Като капак на всичко, същият двигател е и на 22 години.

Обаче не е прегряван, не е пукана глава, не са късани ремъци...
        Всичко е до ръцете и акъла на човеците, повярвайте ми, двигателят е просто машина като всяка друга.

Коментар

Моята глава е заварена и е вече на 6000 км,за сега няма проблеми,проблем е като се налива вода в радиатора когато е топъл двигатела ,моя термостат е на блока и когато се напълни радиатора почва да се пълни блока през главата и ако е загрял двигатела се пука главата.

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
          Всичко е до ръцете и акъла на човеците, повярвайте ми, двигателят е просто машина като всяка друга.
          Mitsubishi Delica 4x4 / Renault Clio III

Коментар

няма невъзможни неща , и дюшек може да се пере но не остава същия
            sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Не съм съгласен, аз имам Паджеро 3-ка със същия 2.5 мотор от 5 години и съм много доволен, ходил съм например в бедствено положение от Варна до Пампорово с него, до Бургас просто път нямаше.Изкачвал съм също и от Етъра до Шипка през балкана след дъжд с него и пак бях много впечатлен.Е на магистрала съм съгласен че изнервя.Наистина ако е хубав поддържан мотор е идеален, ако е някой милионник не знам.
              Що се отнася до главата днес погледнах в Ebay английския, има необорудвани за под 300 паунда,мотора 4D56 се води нали.

Коментар

За къса база, която не се юрка по магистрали, моторът си е съвсем добър. Ако си мислите, че 4М40 не пука глави и като цяло е по-надежден, сте в грешка.

Първоначално публикуван от greatmanx Преглед на мнение
                Що се отнася до главата днес погледнах в Ebay английския, има необорудвани за под 300 паунда,мотора 4D56 се води нали.
                Да, това е кода на мотора. Аз обаче на Ваше място, не бих купил конкретния автомобил. Прегрявал съм дизелов мотор (не на Паджерото - вече си знам урока!) и последиците бяха много повече от спуканата глава. За съжаление другите изскачат по-бавно във времето и създават многократни главоболия, съпроводени с пропорционално олекване на кесията.
                Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Първоначално публикуван от stargazer Преглед на мнение
                  За къса база, която не се юрка по магистрали, моторът си е съвсем добър. Ако си мислите, че 4М40 не пука глави и като цяло е по-надежден, сте в грешка.

Да, това е кода на мотора. Аз обаче на Ваше място, не бих купил конкретния автомобил. Прегрявал съм дизелов мотор (не на Паджерото - вече си знам урока!) и последиците бяха много повече от спуканата глава. За съжаление другите изскачат по-бавно във времето и създават многократни главоболия, съпроводени с пропорционално олекване на кесията.
                  Мисля че не е прегряван, момчето каза че е почнала да играе температурата и затова е влязъл в сервиз.

Коментар

Глава не се пука от изтудяване.може,но от рязко такова на загрял мотор.Джипа бъди сигурен че е прегряван.

Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от eka Преглед на мнение
                      Моята глава е заварена и е вече на 6000 км,за сега няма проблеми
                      Ей моята глава се спука пак,сега си купих нова,заваряната е само да се продаде колата.

Коментар

Когато заварчика знае какво пави и не му липсват умения и талант си става както трябва . Мой познат си я заварява сам щото това работи , а на магистралата съм го гонил със 160 и още не се е пукнала за втори път, километрите които са навъртяни са над 50К.
                        То и гумаджията като не си свърши работата може да се каже "абе пукана гума на боклука само става"

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                          и дюшек може да се пере но не остава същия
                          вярно

Коментар

Първоначално публикуван от keymaker Преглед на мнение
                            Когато заварчика знае какво пави и не му липсват умения и талант си става както трябва . Мой познат си я заварява сам щото това работи , а на магистралата съм го гонил със 160 и още не се е пукнала за втори път, километрите които са навъртяни са над 50К.
                            То и гумаджията като не си свърши работата може да се каже "абе пукана гума на боклука само става"
                            За съжаление не е само до заварчик. Просто понякога и Господ не може да я оправи. Кръпката си е кръпка, и в никакъв случай заваряваната глава не е по-надеждна от незаваряваната, чисто нова от магазина. От там нататък (глава на старо, заварявана и пр.) вече опираме и до доза късмет. А иначе със сигурност някои хора се справят с тая задача по-добре от други.
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Аз си смених главата,сложих Испанска чисто нова,900лв излезе цялата работа,но да сме живи и здрави че да изкарваме пари.
                              Сега ми свети една лампа оранжева,един правоъгълник с един мъркуч, но това е друга тема,важно е че бусчето вече върви.
                              Не си заваряйте главите.
                              Последно редактирано от Тодор Тодоров (Тошко); 16-10-10, 20:37. Причина: правопис

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X