Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лека загадка с паленето на 4М40

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Лека загадка с паленето на 4М40

За мен решението на проблема се крие в ръждите, дето са изтекли от филтъра. Продължавам да твърдя, че при такива температури, претрисане в следствие на лошо подгряване не може да има. Виж, от комбинация "запушване + въздух" (прогнил горивопровод) - може. Следващият симптом най-вероятно ще бъде оборотите на празен ход да се покачват самоволно до към 1000.
    Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Първоначално публикуван от brpi Преглед на мнение
      Някои да е мерил съпротивлението на оригинални свещи илипне на свещи дет са маркови ?
      1 Ом не ми се вижда нормално -малко множко ми се види за свещи на 2 седмици.
      Няма опит с митсубиши но ма Мецедес свещите са 0,6 до 07 Ома и времето и дори и на топал двигател дет греят е поне 30 секунди.
      В ръководството пише: 6-волтови свещи трябва да са 0.2-0.26Ω; 12-волтови - 0.5Ω керамичните и 1Ω металните.
      Сега, кои производители какво правят, кои са оригинални и защо - тук се обърквам.
      Ако си сигурен, че подгряването е проблема, при здрави свещи би могло да се удължи малко времето за подгряване с добавяне на допълнително съпротивление последователно на веригата от датчика. Приеми го само като идея, не го препоръчвам.

Коментар

Ако е от горивната система - нищо не мога да направя... нямам подемник, а да се лежи отдолу и да се търси повреда...
        Другото е че и да намеря нещо - трябва да се поръчва или да мисля заместване на тръби...аз си тръгвам утре ....
        Дадох акъл да добавят двутактово масло в горивото.Ще видя да намеря отригинал свещи .
        Иначе мога да доработя едно мерцедесово реле и да удалжа времето ... но това ще стане по нататъка.
        Благотаря на включилите се -че упдеитвам какво е станало.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X