Вчера точно оправях същия проблем и беше от бутоните на вратите, които бяха клеясали. Направо ги подмених с бутончета от "Пасат-2". Стават идеално. Дано съм ти помогнал с нещо.
При мен има един централен плафон, разположен точно над облегалките на предните седалки, който свети при отварянето на коя да е врата, включително и задната. Отпред, над огледалото имам само насочени лампички, които се палят с отделни ключета. Отзад, при багажника, отделен плафон няма. При теб как е?
В моя случай е като твоето паджеро, къса база 1996г с плафон над възглавничките и насочени лампички отпред.При мен не свети плафонът на възглавничките като отварям вратите, но като дам най предното положение светва.На вратите имам едни други червени лампи, които реагират като натисна копченцето за затваряне на вратата, отварях ги да не би да са клеясали, но не са.Но знам че и на таблото има лампа за отворени врати, но и там не свети а като смъквах таблото проверих всички лампички.Дайте някоя схема или акъл?Ето и рама JMB0NV250VJ000141
Коментар