Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с автомата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем с автомата

Първоначално публикуван от ТониМонтеро Преглед на мнение
    Днес се обадих в една морга за джипове в Стара Загора.Имат такава СК,дават гаранция че е здрава и казаха че срещу 400лв. ще стане моя.
    Камък ми падна от сърцето че ме бяха уплашили за някъкви 2000лв. за ремонт на старата.
    Ох, аз веднъж вече купувах такава "нова" кутия, макар и за лек автомобил. Не зная дали не е по- добър вариант да пооправиш твоята, вместо да стреляш в тъмното. След като купих "новата" и се оказа, че изобщо не е по- добра от моята стара, отидох в "джемини" и въпреки, че са е*ати главорезите за един ден и нищожна сума направиха моята да върви на пушка. Другата "нова" отиде на вторични.
    08седемшест5едно513четири

Коментар

Първоначално публикуван от valio_stoilov Преглед на мнение
      Ох, аз веднъж вече купувах такава "нова" кутия, макар и за лек автомобил. Не зная дали не е по- добър вариант да пооправиш твоята, вместо да стреляш в тъмното. След като купих "новата" и се оказа, че изобщо не е по- добра от моята стара, отидох в "джемини" и въпреки, че са е*ати главорезите за един ден и нищожна сума направиха моята да върви на пушка. Другата "нова" отиде на вторични.
      Случайно имам приятел който работи в Джемини от поне 10 години.Та той ми каза че за ремонт на старата (не като за продажба и не в сервиза, а ние да си я разглобим),ще ми струва между 2000лв. и 3000лв.Аз купих втора употреба за 380лв.(с отстъпката).Като сложа и за пътя 100лв.стават 480.На колко опита имам право (да попадна на здрава)и да си заслужава да рискувам.Още повече че човека който ми я продаде ми даде гаранция че работи,ако не ми дава друга.

Тук искам да напиша че СК на дизела и на бензина е абсулютно еднаква, разлика има само в камбаната и в жилото за кикдауна,но те се сменят лесно.Става въпрос за по-стария модел СК на който има табела с номер 03-72L.
      MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
      (А1+)
      О877ООО98О

Коментар

Първоначално публикуван от ТониМонтеро Преглед на мнение
        .....Става въпрос за по-стария модел СК на който има табела с номер 03-72L.
        Ще ми се профилактично и с учебна цел да е разглобим и сглобим, просто за опит....ако не ти трябва за нещо друго разбира се.
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
          Ще ми се профилактично и с учебна цел да е разглобим и сглобим, просто за опит....
          Правилен подход. Почти съм сигурен, че както имаш и опит, ще я оправиш

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
            Ще ми се профилактично и с учебна цел да е разглобим и сглобим, просто за опит....ако не ти трябва за нещо друго разбира се.
            Вече съм с нова СК.Старата със сигурност ще я разглобя (с учебна цел). Въпросния ми познат от Джемини каза да я разглобявам в негово присъствие.Но с удоволствие ще я докарам до Кастинброд с (каса бира естествено).Само дано смогна за събота или неделя, ако си си в къщи, ще се чуем допълнително.

Само да кажа че целия ремонт ми излезна няма и 1000лв. И си имам резервни части за кутията.
            MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
            (А1+)
            О877ООО98О

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X