Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с автомата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с автомата

добър вечер на всички значи имам следният проблем карам си джипа си превключва бе проблем и като задържа педала на около 2000 оборота при скорост около 60-70 км се усеща превкл. на по-висока предавка и падане на оборотите на 1600-1700 и след 5сек отново вдигане на оборотите на 2000 и каране със същата скорост джипа е паджеро спорт 2.8 автомат слущал съм за т.н.половин 5 предавка от Пазарджик съм някакви съвети?

От: Проблем с автомата

Моля, ползвай главни и малки букви, както и препинателни знаци за разделяне на изреченията!
    По темата. Такова превключване ако не е съпроводено с "удар" или неспецифични шумове е нормално. Пътните условия са такива, че автомата се "чуди" коя предавка да избере. Ако това от аватара ти е колата, най-вероятно става дума за "японка" т.е. имаш всички екстри на автомата. Три хидравлични предавки + електрически управляваната ІV-та(овърдрайв) + "локъп" в торкконверторо, общо 5
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от sandetoludiq Преглед на мнение
      добър вечер на всички значи имам следният проблем ...............
      Ама колега за втори път питаш едно и също май. Ето ти предишната ТЕМА.
      И там само си изстрелял въпроса и толкова.
      Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от Sariones Преглед на мнение
        Ама колега за втори път питаш едно и също май. Ето ти предишната ТЕМА.
        И там само си изстрелял въпроса и толкова.
        Колега ако караш автомат ,ще раберееш въпроса ми.

Коментар

Първоначално публикуван от sandetoludiq Преглед на мнение
          добър вечер на всички значи имам следният проблем карам си джипа си превключва бе проблем и като задържа педала на около 2000 оборота при скорост около 60-70 км се усеща превкл. на по-висока предавка и падане на оборотите на 1600-1700 и след 5сек отново вдигане на оборотите на 2000 и каране със същата скорост джипа е паджеро спорт 2.8 автомат слущал съм за т.н.половин 5 предавка от Пазарджик съм някакви съвети?
          Напълно нормално пведение на автомата
          просто или увеличи скороста или я намали
          Audi a4 2,5 tdi
          Американски форум: питаш нещо и ти отговарят.Руски форум: питаш нещо и теб те питат.Български форум: питаш нещо и ти обясняват колко си тъп
          Не всичко, което има две бузи е лице!

Коментар

И аз имам проблем с автоматика.Първо се извинявам на колегата, че му използвам темата но не виждам смисъл да пускам нова.Все пак ако модераторите решът да направят нужното.

Джипа е Монтерото от пдписа, 94г., дълга база,супер селект.
            От няколко дни като включа на директна не иска да тръгне веднага, форсира се като че буксува съединителя,тръгва плевно и понякога тресе.Маслото е сменено и е на максимума на пръчката.

П.П.Забравих да напиша че на задна скорост няма проблем
            Последно редактирано от ТониМонтеро; 13-07-10, 18:41. Причина: П.П.
            MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
            (А1+)
            О877ООО98О

Коментар

Опитай се да стегнеш "спирачната" лента на предния пакет...... Инак си за смяна на фрикционните дискове в предния пакет и същата тази лента.
              Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
              Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                Опитай се да стегнеш "спирачната" лента на предния пакет...... Инак си за смяна на фрикционните дискове в предния пакет и същата тази лента.
                Аз нямам представа каде и как се стяга това нещо,ще трябва да го карам на майстор.Ако се окаже в това проблема колко горе-долу ще излезе ремонта, да се подготвя психически.
                (А1+)
                О877ООО98О

Коментар

Регулировка - почти нищо..... Смяна на чаркове - нека да се произнесат по-запознати със спецификата на марката.
                  Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!

Коментар

Дай боже да си прав.
                    (А1+)
                    О877ООО98О

Коментар

До колкото разбрах тази кутия няма маслен филтър,но да не се окаже че има и е запушен.
                      (А1+)
                      О877ООО98О

Коментар

Първоначално публикуван от ТониМонтеро Преглед на мнение
                        До колкото разбрах тази кутия няма маслен филтър,но да не се окаже че има и е запушен.

АХА..... Надявай се. Напред запушен, назад нет. А хидротрансформатор все си върти в една и съща посока.....

Коментар

Първоначално публикуван от ТониМонтеро Преглед на мнение
                          Не, фрикциони за смяна са!.....дано 1000лв. те оправят
                          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                            Не, фрикциони за смяна са!.....дано 1000лв. те оправят

А къде може да ми го оправят.Евентуално мога да сваля скоростите и да ги закарам само тях.
                            (А1+)
                            О877ООО98О

Коментар

Днес се обадих в една морга за джипове в Стара Загора.Имат такава СК,дават гаранция че е здрава и казаха че срещу 400лв. ще стане моя.
                              Камък ми падна от сърцето че ме бяха уплашили за някъкви 2000лв. за ремонт на старата.
                              (А1+)
                              О877ООО98О

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X