добър вечер на всички значи имам следният проблем карам си джипа си превключва бе проблем и като задържа педала на около 2000 оборота при скорост около 60-70 км се усеща превкл. на по-висока предавка и падане на оборотите на 1600-1700 и след 5сек отново вдигане на оборотите на 2000 и каране със същата скорост джипа е паджеро спорт 2.8 автомат слущал съм за т.н.половин 5 предавка от Пазарджик съм някакви съвети?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с автомата
Свий
X
-
От: Проблем с автомата
Моля, ползвай главни и малки букви, както и препинателни знаци за разделяне на изреченията!
По темата. Такова превключване ако не е съпроводено с "удар" или неспецифични шумове е нормално. Пътните условия са такива, че автомата се "чуди" коя предавка да избере. Ако това от аватара ти е колата, най-вероятно става дума за "японка" т.е. имаш всички екстри на автомата. Три хидравлични предавки + електрически управляваната ІV-та(овърдрайв) + "локъп" в торкконверторо, общо 50877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
-
Първоначално публикуван от sandetoludiq Преглед на мнениедобър вечер на всички значи имам следният проблем ...............
И там само си изстрелял въпроса и толкова.Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Sariones Преглед на мнениеАма колега за втори път питаш едно и също май. Ето ти предишната ТЕМА.
И там само си изстрелял въпроса и толкова.
Коментар
-
Първоначално публикуван от sandetoludiq Преглед на мнениедобър вечер на всички значи имам следният проблем карам си джипа си превключва бе проблем и като задържа педала на около 2000 оборота при скорост около 60-70 км се усеща превкл. на по-висока предавка и падане на оборотите на 1600-1700 и след 5сек отново вдигане на оборотите на 2000 и каране със същата скорост джипа е паджеро спорт 2.8 автомат слущал съм за т.н.половин 5 предавка от Пазарджик съм някакви съвети?
просто или увеличи скороста или я намалиAudi a4 2,5 tdi
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят.Руски форум: питаш нещо и теб те питат.Български форум: питаш нещо и ти обясняват колко си тъп
Не всичко, което има две бузи е лице!
Коментар
-
И аз имам проблем с автоматика.Първо се извинявам на колегата, че му използвам темата но не виждам смисъл да пускам нова.Все пак ако модераторите решът да направят нужното.
Джипа е Монтерото от пдписа, 94г., дълга база,супер селект.
От няколко дни като включа на директна не иска да тръгне веднага, форсира се като че буксува съединителя,тръгва плевно и понякога тресе.Маслото е сменено и е на максимума на пръчката.
П.П.Забравих да напиша че на задна скорост няма проблемMITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
(А1+)
О877ООО98О
Коментар
-
Опитай се да стегнеш "спирачната" лента на предния пакет...... Инак си за смяна на фрикционните дискове в предния пакет и същата тази лента.Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнениеОпитай се да стегнеш "спирачната" лента на предния пакет...... Инак си за смяна на фрикционните дискове в предния пакет и същата тази лента.MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
(А1+)
О877ООО98О
Коментар
-
Регулировка - почти нищо..... Смяна на чаркове - нека да се произнесат по-запознати със спецификата на марката.Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Коментар
-
Първоначално публикуван от ТониМонтеро Преглед на мнениеДо колкото разбрах тази кутия няма маслен филтър,но да не се окаже че има и е запушен.
АХА..... Надявай се. Напред запушен, назад нет. А хидротрансформатор все си върти в една и съща посока.....Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Коментар
-
Първоначално публикуван от ТониМонтеро Преглед на мнениеДо колкото разбрах тази кутия няма маслен филтър,но да не се окаже че има и е запушен.0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнениеНе, фрикциони за смяна са!.....дано 1000лв. те оправят
А къде може да ми го оправят.Евентуално мога да сваля скоростите и да ги закарам само тях.MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
(А1+)
О877ООО98О
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар