Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Обслужване на Pajero 2800 '94 automatic

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Обслужване на Pajero 2800 '94 automatic

Не съм забелязал, все пак може и да е от полза за някого написаното.
    Хипопотамът е интересно животно- колкото по-затъва в калта, толкова по-голяма уста отваря.
    0878226696; 0876927507

Коментар

Не е сменено маслото още :0(. Бях говорил с колегата sspeed, но човека беше нещо болен /чувам, че вече е добре - да е жив и здрав/ та все още смяната е на дневен ред.
      Оригинално масло има с RATOLA - тенекиени кутийки по 4 литра - цена около 130.00 лв. Чудя се дали да взема 2 опаковки. При смяната излизали най-много 6 литра ...
      Има ли файда, ако направя една диагностика? В смисъл, някакви показатели, които биха косвено показали наличието на проблем, имащ нещо общо със случая?
      Бахти, как се изказах...

Коментар

Първоначално публикуван от DimitarNikolov Преглед на мнение
        Не е сменено маслото още :0(. Бях говорил с колегата sspeed, но човека беше нещо болен /чувам, че вече е добре - да е жив и здрав/ та все още смяната е на дневен ред.
        Оригинално масло има с RATOLA - тенекиени кутийки по 4 литра - цена около 130.00 лв. Чудя се дали да взема 2 опаковки. При смяната излизали най-много 6 литра ...
        При мен излязоха 4,5 л.
        Хипопотамът е интересно животно- колкото по-затъва в калта, толкова по-голяма уста отваря.
        0878226696; 0876927507

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X