Колеги,някой може ли да ме насочи къде да търся проблема.Днес забелязах,че Паджерото износва задна лява гума от външната страна.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Паджеро 2 износва задна лява гума.
Свий
X
-
От: Паджеро 2 износва задна лява гума.
Моля те ,измисли нещо друго!!!Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнениеКрив мост?
Коментар
-
С крива полуоска ?Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнениеКрив мост?
Или разместен мост от ресьори ?
Разбалансирана или крива гума ?По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.
Коментар
-
Крив мост. Често се случва след занасяне и спиране в бурдюр. Даже гумата не се пука. Направи една геометрия."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
Вени,къде да я свърша тая работа .....???Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнениеДобре де, един стенд ще каже повече истини, отколкото догадки.
Коментар
-
Нямам спомен за нещо подобно.Възможно ли е да е от задните тампони на носачите?Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнениеКрив мост. Често се случва след занасяне и спиране в бурдюр. Даже гумата не се пука. Направи една геометрия.
Коментар
-
Може разбира се. От всичко може, то смърт без причина няма...."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
Изместен мост ще яде другата гума от вътрешната страна........Първоначално публикуван от G_P_S Преглед на мнениеВъзможно ли е да е от задните тампони на носачите?
Всъщност провери.....Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
Беше много прав. Не е крив мост. Просто скапани тампони на задните носачи.Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнениеИзместен мост ще яде другата гума от вътрешната страна........
Всъщност провери.....
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар