Колеги,някой може ли да ме насочи къде да търся проблема.Днес забелязах,че Паджерото износва задна лява гума от външната страна.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Паджеро 2 износва задна лява гума.
Свий
X
-
От: Паджеро 2 износва задна лява гума.
Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнениеКрив мост?
Коментар
-
Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнениеКрив мост?
Или разместен мост от ресьори ?
Разбалансирана или крива гума ?По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.
Коментар
-
Крив мост. Често се случва след занасяне и спиране в бурдюр. Даже гумата не се пука. Направи една геометрия."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнениеДобре де, един стенд ще каже повече истини, отколкото догадки.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнениеКрив мост. Често се случва след занасяне и спиране в бурдюр. Даже гумата не се пука. Направи една геометрия.
Коментар
-
Може разбира се. От всичко може, то смърт без причина няма...."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
Първоначално публикуван от G_P_S Преглед на мнениеВъзможно ли е да е от задните тампони на носачите?
Всъщност провери.....Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнениеИзместен мост ще яде другата гума от вътрешната страна........
Всъщност провери.....
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар