Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с вибрация на мотора на Паджеро 2,5 тди къса база

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем с вибрация на мотора на Паджеро 2,5 тди къса база

При мен един камък се беше настанил удобно между раздатката и предпазващата я ламарина и в купето се усещаше все едно карам гайковерт
    Y61

Коментар

И аз на фокуса имах камък между тампона и гредата ,но там вибрацията е съвсем друга. Маи ще трябва да се разглобява и да се погледнат белезите. Ако някои има и може да ми прати схема за белезите на ангренаж и баланс валове.Свалих доста техни4еска литература от форума ,но не намирам схемата за белезите на ангренажа и двата балансиращи вала.
      Сузуки Витара 1,6 и лодка в морето от мечти.

Коментар

Първоначално публикуван от traper2504 Преглед на мнение
        ... не намирам схемата за белезите на ангренажа и двата балансиращи вала.
        Малко по-горе в "Документация" още в пост 8 има "Наръчник за двигател 4D56" и на стр. 26 ги има.

Коментар

Ето ти двигател 4D56 Manual .pdf
          Извинявай Паджеровод, ама първо писах, после допрочетох.
          Последно редактирано от Стоян Боюков-Sariones; 23-06-10, 20:00. Причина: Недоглеждане
          Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Благодаря за съдеиствието колеги.Ще трябва да се поизцапам и да видя как са белезите.

Коментар

Първоначално публикуван от traper2504 Преглед на мнение
              Благодаря за съдеиствието колеги.Ще трябва да се поизцапам и да видя как са белезите.
              това с поизцапването според мен се избягва само с автомобил след 2007-2008 година преди това ли е маи е неизбежно

Коментар

Днес наи после проверихме центровката на ремъка за балансните валове и ужас. Белезите отговарят. Накрая се оказа карданно каре. Моля при нужда темата да се заключи.

Коментар

А-у-у-у, цели 7 месеца чакахте за проверката на центровката, та то си е почти цяла бременност (леко недоносено). За този период ако е карана активно колата със сигурност са се зародили нови проблеми, които вероятно до 5-6 месеца ще се усложнят, а може и по-рано ...все пак това не е редосеялка, а автомобил
                  PAJERO I, 2.5 TDI, 90г., къса база, "палатка"
                  Mercedes-Benz E250 Diesel, 95г., комби, автоматик

Коментар

Първоначално публикуван от a.hristov Преглед на мнение
                    А-у-у-у, цели 7 месеца чакахте за проверката на центровката, та то си е почти цяла бременност (леко недоносено). За този период ако е карана активно колата със сигурност са се зародили нови проблеми, които вероятно до 5-6 месеца ще се усложнят, а може и по-рано ...все пак това не е редосеялка, а автомобил
                    Е колега ти вече ме взе за балък каруцар виж , ако искаш да трупаш реитинг ти е простено. Това чудо горе на аватара ми да не мислиш,че го е карал някои друг. Лятото ,като слезнеш към южното черноморие се обади и можеш да го пробваш,а и можем много да си говорим на тема техника и механика. А колкото до проверката на ремъка на баланс. валове , тя бе направена месец след последния ми пост. Нима не знаеш ,че някои карат без ремък на баланс.валовете и проблеми нямат.
                    Последно редактирано от traper2504; 25-02-11, 14:20.

Коментар

Е колега ти вече ме взе за балък каруцар виж , ако искаш да трупаш реитинг ти е простено. Това чудо горе на аватара ми да не мислиш,че го е карал някои друг. Лятото ,като слезнеш към южното черноморие се обади и можеш да го пробваш,а и можем много да си говорим на тема техника и механика. А колкото до проверката на ремъка на баланс. валове , тя бе направена месец след последния ми пост. Нима не знаеш ,че някои карат без ремък на баланс.валовете и проблеми нямат.
                      Много се извинявам ако съм наранил егото ти, не съм го казал с лоши чувства или за да се заяждам.
                      Относно карането без ремък на баланс валовете знам, че се прави, но те се застопоряват, а ти говореше за неправилна центровка, което със сигурност придизвиква отрицателни последствия за техниката.
                      ...а-а-а и за трупането на рейтинг - ако съм искал да съм го натрупал още преди 3,5 години.
                      PAJERO I, 2.5 TDI, 90г., къса база, "палатка"
                      Mercedes-Benz E250 Diesel, 95г., комби, автоматик

Коментар

Ок колега жив и здрав бъди.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X