Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да се похваля и аз с малко подобрения :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Да се похваля и аз с малко подобрения

Първоначално публикуван от stargazer Преглед на мнение
    Снимки тук вече няма. Причините са сложни. Паджерото е обявено за продажба в мобиле и карс.бг - там може да се види актуалния му вид.
    Съжалявам да го чуя ...
    Все пак това е офф - роуд форум и тук би трябвало да се предлагат и продават такива автомобили . Особено пък такива които са подготвяни в отделни теми и може да се види всяка стъпка направена по тях ...

п.п. Нали не изикват от теб да си ТП за да си публикуваш обявата ?
    [SIGPIC]http://www.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic68289_4.gif[/SIGPIC]

Коментар

Не, не. Затова писах, че причините са сложни. Липсата на снимките (факта, че си изтрих албумите от форума) няма нищо общо с факта, че не искам да обявявам Паджерото за продажба тук, а само в търговските портали. Ако човек от форума го види там и поиска да го купи, ще получи същите преференции, които би получил, ако обявата беше публикувана тук.
      Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Първоначално публикуван от barzashki Преглед на мнение
        А може ли малко снимки на бронята?
        Eто снимки от процеса на изработването й:

Тръгна се от плочата за лебедката, като за монтажа й се използваха захвати от оригиналната броня:

За "скрояване" се използва стар кашон

Страничните части

Ние не сме неутрални!

Коментар

Хубава работа колега,но зеления разклонител ми грабна сърцето ....шегувам се

Коментар

Първоначално публикуван от teopajero Преглед на мнение
            Хубава работа колега,но зеления разклонител ми грабна сърцето ....шегувам се
            И аз се вгледах в него.
            Много добро изпълнение на бронята. Благодаря за снимките.
            GSM 0877 08 99 19
            Jeep Grand Cherokee 5.2 V8

Коментар

Първоначално публикуван от stargazer Преглед на мнение
              Не, не. Затова писах, че причините са сложни. Липсата на снимките (факта, че си изтрих албумите от форума) няма нищо общо с факта, че не искам да обявявам Паджерото за продажба тук, а само в търговските портали. Ако човек от форума го види там и поиска да го купи, ще получи същите преференции, които би получил, ако обявата беше публикувана тук.
              Ами добре тогава ... ти си знаеш и си си преценил кое е най - добре за теб . Аз просто споделям , че ако аз си търсех за мен автомобил за оффроуд или ауди или фолксваген то бих погледна първо в форумите за офф роуд или ауди форума или ФВ форума и чак тогава в саитовете за коли .
              Относно това последното (без да съм ти гледал обявата в мобили и карс) мога да предположа , че ще е доста трудно да свържат твоето паджеро с форума и още по трудно с теб !
              Желая ти успех с продажбата и да покажеш снимки на рубикона )
              [SIGPIC]http://www.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic68289_4.gif[/SIGPIC]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X