Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колко пари излиза ЛСД за отпред на паджеро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Колко пари излиза ЛСД за отпред на паджеро

Колеги добре ме информирахте.
    Но аз изкам да сложа ЛСД защото се движа педимно в горта а терена е такъв че ако спра най често няма тръгване и затова сам се орентирал към такъв диф.
    Ако някой знае как вървят такива диф. или има такъв да даде цена.
    Мерси предварително.

Коментар

От: До: Колко пари излиза ЛСД за отпред на паджеро

[QUOTE=rusev;1078153]Няма по-добро от LSD за отпред!!!
      Може да се достави от япония нма цена около 2000 USD.Ако колегата продължава да иска да ми се обади.[/QUOT
      Колега а как можем а се свържем? valyon@abv.bg

Коментар

От: Колко пари излиза ЛСД за отпред на паджеро

Има шанс да има и Quaife/Torsen. Трябва да се знаят броя шлици, размера на лагерите, размера на короната, болтовете (диаметър, брой). Цената обаче, ако има, пак отива към над 1800лв.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

От: До: Колко пари излиза ЛСД за отпред на паджеро

Първоначално публикуван от stargazer Преглед на мнение
          И аз не бих слагал ЛСД отпред.
          Тая схема работи при Грандовете, ама там управлението и е бая по-различно.

Аз лично предпочитам "магическите копчета" (100% блокажи).
          На Паджерото фабричния заден е способен да те извади от 90% от ситуациите, в които е възможно да попаднеш, ако не си пълно камикадзе. За останалите 10% май е по-ценно да имаш лебедка, отколкото преден блокаж. Ама това си е мое мнение
          Е тука се съгласих на 100%. Не съм привърженик да се навирам на такива места, че да ми е гадно и да се чудя как да изляза. Ама ми се е налагало да излизам от голяма кал докато съм на риба. Е там излязох с блокаж на задния диференциал. А за всеки случай имам и лебедка ( и тя ми е помагала ). Пак да кажа, че не съм привърженик сам да си усложнявам нещата, ама stargazer е прав. 100% блокаж на задния диференциал и лебедка от пред.
          Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
            Има шанс да има и Quaife/Torsen. Трябва да се знаят броя шлици, размера на лагерите, размера на короната, болтовете (диаметър, брой). Цената обаче, ако има, пак отива към над 1800лв.
            Quaife Става но ако не е автомат.Скоро питах производителите във Великобритания и така ми отговориха.

Коментар

Първоначално публикуван от valyon Преглед на мнение
              Quaife Става но ако не е автомат.Скоро питах производителите във Великобритания и така ми отговориха.
              Хм, интересно защо... Може да е нещо с предавателното число, или просто автоматите да имат някакви особености по предния диф, които варианти Quaife да не произвежда. Абе това с дифовете си е филм. Какво мазало е при NISSAN, не е истина просто.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                Хм, интересно защо... Може да е нещо с предавателното число, или просто автоматите да имат някакви особености по предния диф, които варианти Quaife да не произвежда. Абе това с дифовете си е филм. Какво мазало е при NISSAN, не е истина просто.

Нямам идея колега,не мога и да разбера ор краткия отговор който получих и прилагам тук.: " Sent: Tuesday, August 31, 2010 10:38 AM
                Subject: RE: quaife diferentsiyal

Our units do not fit automatic gearboxes Valentin.
                Len

Kind regards

Len Unwin

Quaife Technical Sales

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X