Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Не гасне паджерото

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Не гасне паджерото

Абе може и тъпо да прозвучи,ама ако изпадна в подобна ситуация и не ми се дават пари за контактор,бих сложил едно ц/к ключе на захранващия кабел на контактния ключ!Може би за временно...
    В повечето случаи временните неща са постоянни.

Коментар

Първоначално публикуван от чичо хухавел Преглед на мнение
      Абе може и тъпо да прозвучи,ама ако изпадна в подобна ситуация и не ми се дават пари за контактор,бих сложил едно ц/к ключе на захранващия кабел на контактния ключ!Може би за временно...
      В повечето случаи временните неща са постоянни.
      Хмъъ....
      Кабелите в контактора са няколко. Както не ще да гасне, има вероятност да не ще и да запали. По неписания закон се случва на не-подходящо място и време. Тогава може да се окаже че нямаме някой по не-стандартен инструмент да стигнем до жиците.

Коментар

Бая ЦК ключе ще трябва да е, щото през него май се храни и шалтера, вентилатора на парното, мигачите и още една камара джиджавки....
        "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
        Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
          Бая ЦК ключе ще трябва да е, щото през него май се храни и шалтера, вентилатора на парното, мигачите и още една камара джиджавки....
          Прав си колега!
          Подобен случай имах с едно пежо 206 1,9д преди време.
          Оказа се че въпросният ц/к ключ функционира трета година.Не че е правилно,ама...

Коментар

Привет на всички. Виждал съм такъв таймер точно на такъв автомобил. Прилича на радар-детектор/анти-радар/с малък дисплей на които се настройва времето за спиране на мотора след връщане на контактния ключ. Най-често се монтира по таблото или отстрани на централната конзола. Намираш джаджата и я настройваш на минимално време, без да ходиш при токаджия. Успех.
            MITSUBISI PADJERO 2,5 TDI. 1994 Г. Кандидат ретро.

Коментар

Ама аз го имам туй нещо .
              Закрепено е под таблото до коленете.
              мислех ,че е анти радар и се чудех защо не пиука край радарите.
              Има електронен циферблат със светещи червени цифри и аз мислех че като сменям
              цифрите сменям програмите за чувствителност.
              Стигнах до 9 а тот туй май са били 9 сек закъснение.
              Даже смятах да го махам щото нали анти радарите са забранени и ако ме спрат ченгетата може да отнеса някоя глоба а той и без туй не "работеше ".

Коментар

Не е задължително да не може да пали, ако се прецака контактният ключ, знам от опит. Но като чета сега как описва проблема колегата, не прилича на проблем, а точно на таймер Лесно се проверява, както е написал по-горе колегата, отделно включи и други консуматори, примерно: халогени, чистачки, вентилатор парно, ако работи нещо друго освен включеното, означава че се е прецакал ключа. При мен, като светнех на дълги се включваше парното

Коментар

Първоначално публикуван от valko Преглед на мнение
                  По-добре да я "пиша" като екстра отколкото да пусна някой пишман ел.техник
                  да се учи и да се рови из електрониките.
                  Разбрал си ме криво - да съм писал някъде -хвани някои от гората да ти премери по колата........
                  Задачата която ти предписаь е по силите на ВСЕКИ които знае щое волтметър и знае какво е напрежение ....трябваше само да се види има ли напрежение на клапана и колко време седи след махане на ключа .....
                  Елементарно ...
                  Но кат гледам вече си казал че имаш добавка така че мисля че работата е ясна...

Коментар

Първоначално публикуван от valko Преглед на мнение
                    Ама аз го имам туй нещо .
                    Закрепено е под таблото до коленете.
                    мислех ,че е анти радар и се чудех защо не пиука край радарите.
                    Има електронен циферблат със светещи червени цифри и аз мислех че като сменям
                    цифрите сменям програмите за чувствителност.
                    Стигнах до 9 а тот туй май са били 9 сек закъснение.
                    Даже смятах да го махам щото нали анти радарите са забранени и ако ме спрат ченгетата може да отнеса някоя глоба а той и без туй не "работеше ".
                    Не настройваш секунди, а минути след изтичането на настроените мин. гасне ДВГ.
                    MITSUBISI PADJERO 2,5 TDI. 1994 Г. Кандидат ретро.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X