здравей те!!!! можи би аз съм наи голямия новобранец в този форум и все още намам никакъв опит,малко ми е трудно да борявя с нещата от форума,но имам едно питане : много се запалих по мицубиши l 200 намерил съм едно много изгодно не е с проблем, има дупка на задния диференцял,дали това е поправимо а ако не е лесно ли се намира такъв? БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!!!!! ето и снимка....
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Mitsubishi L200 Pick Up 4x4
Свий
X
-
До: Mitsubishi L200 Pick Up 4x4
Почти всичко е поправимо, но няма как да стане ясно дали има проблем без подробен оглед на място. В най-лошият случай си калкулираите цената на един мост втора употреба, която може много да варира."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
-
Самата дупка не е проблем, може да се завари без проблем. Лошото е, че дупката е доста надолу, което значи, че повечето масло е било изтекло. Най-лошото е, че най-вероятно незнаеш дали и колко е карано така - почти без масло.Don't hunt IF you can't kill
първо 0883 после 333 накрая 448
LZ1BGD
Коментар
-
Първоначално публикуван от vetrovitiq Преглед на мнение....БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!!!!! ето и снимка....
Ако искаш да ти се помогне, пиши повече, и най-важно от къде си за да знае човек къде да те прати.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
vetrovitiq
Май трябваше да започна с това всички те ми прияте ли ме наричад Дани или Даката на 26 год. живея в едно селце между София и Перник.ако задния мост на товa Mitsubishi е заминал подяволи те дали може да намерим 2-па употреба и за колко пари. До сега никога не сам карал 4X4 понятие си нямам от маистори и от цени,,абе гола вода съм признавам сипо принцип това животно се намира в Германия в момента ето и снимки :
Коментар
-
Всичко може. Дали има смисъл да го взимаш зависи от годината, километрите, от кого го взимаш, и най важно за колко пари. Дори да е скапан тоя диф може да се смени.... Дали си заслужава?Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
благодаря за отговори те до тук!!! искам да попитам като автомобил 4X4 kak e ?като мисля да го катам в по лек offRoad и повече по асфалт. вече втори ден се ровя в този форум и виждам че няма много собственици Mitsubishi L200, моля кажете ми нещо повече за тях ,части намират ли се лесно и дават ли много дефекти,а ако не да зи вземаPajero кеса база??? даите съвет L200 до 1998 год iliPajero до1993год!!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от vetrovitiq Преглед на мнениеживея в Рударци и се колебая L 200 илиPajero ,но L200 ми харесва повече,но не зная лесно ли се намират части!?!?!
Коментар
-
Първоначално публикуван от vetrovitiq Преглед на мнениеживея в Рударци и се колебая L 200 или Pajero .....
Имам Навара и не я ползвам за гората. Ако няма да караш мръсни и миризливи товари, нямаш нужда от пикап. Легена ти е винаги празен, а за чантата с багажа няма място.
Задницата е много лека.
Като цяло е много дълга.
Свесовете са лоши.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар