Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Mitsubishi L200 Pick Up 4x4

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Mitsubishi L200 Pick Up 4x4

здравей те!!!! можи би аз съм наи голямия новобранец в този форум и все още намам никакъв опит,малко ми е трудно да борявя с нещата от форума,но имам едно питане : много се запалих по мицубиши l 200 намерил съм едно много изгодно не е с проблем, има дупка на задния диференцял,дали това е поправимо а ако не е лесно ли се намира такъв? БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!!!!! ето и снимка....
    Прикачени файлове

До: Mitsubishi L200 Pick Up 4x4

Почти всичко е поправимо, но няма как да стане ясно дали има проблем без подробен оглед на място. В най-лошият случай си калкулираите цената на един мост втора употреба, която може много да варира.
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Самата дупка не е проблем, може да се завари без проблем. Лошото е, че дупката е доста надолу, което значи, че повечето масло е било изтекло. Най-лошото е, че най-вероятно незнаеш дали и колко е карано така - почти без масло.
      Don't hunt IF you can't kill
      първо 0883 после 333 накрая 448

LZ1BGD

Коментар

Първоначално публикуван от vetrovitiq Преглед на мнение
        ....БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!!!!! ето и снимка....
        Няма за какво.
        Ако искаш да ти се помогне, пиши повече, и най-важно от къде си за да знае човек къде да те прати.
        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
        Вальо. О888 557Ч7Ч
        Silverado 1.3 i

Коментар

vetrovitiq

Май трябваше да започна с това всички те ми прияте ли ме наричад Дани или Даката на 26 год. живея в едно селце между София и Перник.ако задния мост на товa Mitsubishi е заминал подяволи те дали може да намерим 2-па употреба и за колко пари. До сега никога не сам карал 4X4 понятие си нямам от маистори и от цени,,абе гола вода съм признавам си по принцип това животно се намира в Германия в момента ето и снимки :
          Прикачени файлове

Коментар

Всичко може. Дали има смисъл да го взимаш зависи от годината, километрите, от кого го взимаш, и най важно за колко пари. Дори да е скапан тоя диф може да се смени.... Дали си заслужава?
            Вальо. О888 557Ч7Ч
            Silverado 1.3 i

Коментар

благодаря за отговори те до тук!!! искам да попитам като автомобил 4X4 kak e ?като мисля да го катам в по лек offRoad и повече по асфалт. вече втори ден се ровя в този форум и виждам че няма много собственици Mitsubishi L200, моля кажете ми нещо повече за тях ,части намират ли се лесно и дават ли много дефекти,а ако не да зи вземаPajero кеса база??? даите съвет L200 до 1998 год iliPajero до1993год!!!!

Коментар

живея в Рударци и се колебая L 200 илиPajero ,но L200 ми харесва повече,но не зная лесно ли се намират части!?!?!

Коментар

Ооо градски, ако имаш нужда от помощ или някакви въпроси, относно паджеро, не се колебай, а звънни едно телефонче
                  Y61

Коментар

живея в Рударци и се колебая L 200 илиPajero ,но L200 ми харесва повече,но не зная лесно ли се намират части!?!?!
                    Ако мислиш да стройш Л200, ако ти е за кеф П2!

Коментар

Колко струва този камион?Да взема да си купя аз.
                      Стоян Драев тел:+359877915301
                      blood 0 RhF +

Коментар

между 4500 и 7000 евро зависи година и в какво състояние е!! тук в България и в Германия така вървът

Коментар

В Белослатинската офроад група имаме двама представители от L 200.Мога да кажа за тях само положителни неща.Виждал съм ги във всякакви ситуаций.Проходими са и практични.Не е джип,но не се дава.Всеки си е с късметаУспех
                          Прикачени файлове
                          HUSGVARNA 630 SMR
                          PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

живея в Рударци и се колебая L 200 или Pajero .....
                            Двете нямат голяма разлика като окачване.

Имам Навара и не я ползвам за гората. Ако няма да караш мръсни и миризливи товари, нямаш нужда от пикап. Легена ти е винаги празен, а за чантата с багажа няма място.
                            Задницата е много лека.
                            Като цяло е много дълга.
                            Свесовете са лоши.
                            Вальо. О888 557Ч7Ч
                            Silverado 1.3 i

Коментар

ok благодаря ти,но неразбирам какво значи това ''Свесовете са лоши''.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X