Привет на всички във форума.Не съм взимал отношение до сега защото не съм толкова вещ по темите които се разискват.Притежавам Митсубиши Паджеро 2.5 ТДИ 93г механична помпа, първа рег 2002г. по мое мнение внос от япония закупено от Лондон.Сепер селект без блокаж на заден диф.Ще се опитам да приложа снимки.Въпросчетата ми са за:
1.До ключа за ел.втвърдяване на амор. имам куплонг без ключ-за какво е?
2.Климатик или климатроник е това което имам.И по възможност за обяснение принципа на работа.
3.Тернометъра за вът. темп. показва винаги -27/-26 гр.датчика /пластинката /е на местото си -явно не работи .Какво може да се направи и ако трябва да се закупи откъде?
За сега толкова Благодаря ви .Изчел съм всичко по темите във форума ,но за това не срещнах обяснения.
1.До ключа за ел.втвърдяване на амор. имам куплонг без ключ-за какво е?
2.Климатик или климатроник е това което имам.И по възможност за обяснение принципа на работа.
3.Тернометъра за вът. темп. показва винаги -27/-26 гр.датчика /пластинката /е на местото си -явно не работи .Какво може да се направи и ако трябва да се закупи откъде?
За сега толкова Благодаря ви .Изчел съм всичко по темите във форума ,но за това не срещнах обяснения.
Коментар