Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпросчета за Митсубиши Паджеро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпросчета за Митсубиши Паджеро

Привет на всички във форума.Не съм взимал отношение до сега защото не съм толкова вещ по темите които се разискват.Притежавам Митсубиши Паджеро 2.5 ТДИ 93г механична помпа, първа рег 2002г. по мое мнение внос от япония закупено от Лондон.Сепер селект без блокаж на заден диф.Ще се опитам да приложа снимки.Въпросчетата ми са за:
    1.До ключа за ел.втвърдяване на амор. имам куплонг без ключ-за какво е?
    2.Климатик или климатроник е това което имам.И по възможност за обяснение принципа на работа.
    3.Тернометъра за вът. темп. показва винаги -27/-26 гр.датчика /пластинката /е на местото си -явно не работи .Какво може да се направи и ако трябва да се закупи откъде?
    За сега толкова Благодаря ви .Изчел съм всичко по темите във форума ,но за това не срещнах обяснения.
    Прикачени файлове

До: Въпросчета за Митсубиши Паджеро

Градски ела утре да гледаме двамата и да се пулим.Моето е дълга база 2.5тди 0898310841 Гошо.

Поздрави
    Mitsubishi Padjero 2, 2.5
    тел 0898-31-о8-41

Коментар

Градски, първо честито за придобивката и много безаварийни
      Като колегата ledenia1973 и аз съм с 2.5 TDI дълга база.
      Сега на въпросите ти:

1.Попринцип на Паджеро инсталациите им са едни и същи за всички модели и от това коя модификация имаш ( с какви екстри ще е оборудван самия автомобил ).Един вид унивевсална инсталация, а вече за определена партида съответните екстри
      2.С климатроник си. Най-просто, задаваш си определена температура и то ти я поддържа.
      3.Трябва да измериш съпротивлението на датчика, защото обикновенно с времето се променят стойностите или иначе казано не показва точно. Търси по някоя морга! За нов незнам може да провериш в магазините за японски авточасти по каталог, но сигурно ще е цифра То като се замисля при мене този датчик даже липсва

Ако има нещо друго неясно питай, с каквото може ще помагаме

П.П. Като гледам доста хора станахме от Добрич с Паджерота, не е лошо да се замислим да си организираме някоя сбирка
      HONDA CR-V RD1 126 hp Auto JDM
      Mitsubishi Pajero 2.5 intercooler turbo EX

Коментар

[QUOTE=mddido;1007709]
        Здравеи колега, незнам дали на всички е еднакво, но на Паджерото на баща ми (2000г.) там се намира ключ за антената.След включване на касетофона антената излиза на половина а с този ключ може да се вдигне до горе.
        Надявам се информацичта да те задоволи.
        Сузуки Гранд Витара 2.5 V6

Коментар

Благодаря на колегите от Добрич.Наистина няма да е зле да се видим.Ще се чуем моят тел. 0898 582244.Колегата от Ст. Загора може и да е прав.Моето Паджеро е с антена в колонката от дясно.На други които съм виждал е на калника.

Коментар

Значи може и да нее автоматична антената,защото колонката е много тясна и няма къде да се навре механиката.Иаз имам много куплонги без копчета ,но това зависи от екстрите който имаш.
            Mitsubishi Padjero 2, 2.5
            тел 0898-31-о8-41

Коментар

Здравей колега-много безавариини километри-незнам за другите но аз там имам копче за нивомат-система която повдига джипа няколко сантиметра!

Поздрави!!!

Коментар

Честито колега и много безаварийни.

Относно температурата ти вътре:

И при мен беше така, имах пластинка но показваше -26 С.
                Оказа се че отзад се беше разпоила, запоих си я и сега си показва нормално. Издърпай я внимателно и виж.

Поздрави!

Коментар

Първоначално публикуван от mddido Преглед на мнение
                  Привет на всички във форума.Не съм взимал отношение до сега защото не съм толкова вещ по темите които се разискват.Притежавам Митсубиши Паджеро 2.5 ТДИ 93г механична помпа, първа рег 2002г. по мое мнение внос от япония закупено от Лондон.Сепер селект без блокаж на заден диф.Ще се опитам да приложа снимки.Въпросчетата ми са за:
                  2.Климатик или климатроник е това което имам.И по възможност за обяснение принципа на работа.
                  3.Тернометъра за вът. темп. показва винаги -27/-26 гр.датчика /пластинката /е на местото си -явно не работи .Какво може да се направи и ако трябва да се закупи откъде?
                  За сега толкова Благодаря ви .Изчел съм всичко по темите във форума ,но за това не срещнах обяснения.
                  Честито и многооооо безаварийни километри!

Коментар

Благодаря ви колеги!Относно пластинката -двете жички са запоени за нея,явно проблема е или в самия датчик или ако има някаде връзка от него до термометъра/някаде в таблото/,но в това време не ми се пипа.Благодарности.Безаварийно на всички.

Коментар

Колега, относно първия ти въпрос тук:
                      http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=81029
                      M57D30T1
                      W450

Коментар

Здравей
                        Относно термопластината тези данни ги дава когато няма връзка с пластината .Извади жака който е до пластината и го дай на късо и ще ти изпише/ Е о /това значи че кабелите са наред. Ако не значи кабел за смяна .Вместо пластина си купуваш терморезистор /термистор/ 1200ома / струва стотинки/ и работата заспива.

Коментар

Благодаря колега,но като погледна ,на конзолата под волана където е пластината не виждам жак.Пластинката ми се изважда/на крачета е/ на нея има запоени две кабелчета.Тях ли да дам на късо?Благодаря!Правя редакция-вади се като жак.Кабела е двужичен и от него със спойка излизат две кабелчета.Закъсих ги (едно с друго) ,не ми изписа/ Ео/.Явно проблема е в този двужичен кабел към дисплея,но не знам дали има нещо друго докато стигне до него.трябва да сваля маже би таблото с уредите /централните и допълнителните/
                          Последно редактирано от mddido; 25-01-10, 15:45.

Коментар

Здравей
                            Значи кабела е прекъснал някъде по трасето .Сваляй таблото с уредите и отзад ще видиш малко снопче кабели /четири са за термометрите и два за осветлението/ виж цветовете и сменяй не е много сложно. А сетих се и нещо друго погледни кабелите около волана там би трябвало да има индентичен кабел /нали кабелите на системата са мултифункционални/да неби да е разменен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X