Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Автоматик или ръчка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Автоматик или ръчка

От D за да се мине на друга позиция не трябва ли да си спрял? Колегата по-горе пише за внезапна нужда да се мине на по-ниска предавка. При автомата освен спирачка има ли друг начин?
    То сегашните кутии са други де, но ако не е типтроник се интересувам.
    Subaru Outback H6 MY 05 продаден :(
    Opel Frontera V6

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
      Колега, не съм живял в Германия, но често съм пътувал и минавал! Ще ме извиняваш, ама тирове с 140 по магистралата не съм видял! Ограничението им е вградено 90 км/ч. и да не искат го спазват! Като тръгне някой тир да изпреварва друг с разлика в скоростта от 2-3 км/ч. е мъка!
      над 95-100кмч ТИР не може да вдигне и да иска...
      основния поток леки коли се движи 120-140кмч

ИМХО за големи студове, сняг, лед и т.н задължително постоянно 4х4, желателно бензин - от Паджерата вариантът е само супер-селект! А в Германия джиповете ги ползват основно за теглене на ремаркета, каравани, колесари, конски фургони и т.н. Офроуд - само на определени за това места... Но офроудерските джипки се познават отдалеч - нагласени са като по каталог на АРБ или ОМЕ

Ако няма да го ползваш за офроуд обаче, не виждам никакъв смисъм от такъв "класически" джип... защо не си вземеш СУВ - кеф ти магистрала, кеф ти сняг... А и поведението на шосе със завои е съвсем друго...
      Аз 3 години ползвам СУВ (Санта Фе 2.0ЦРДИ) и съм много доволен - става и за града и за риба... На сняг е в пъти по-добре от предишните ми джипове Тойота Лендкрузер 2.5ТД и Галопер 2.5ТД... Единствено не става за движение без път, но онова си е спорт...
      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от bobeck Преглед на мнение
        От D за да се мине на друга позиция не трябва ли да си спрял? .
        само за "Р" и "Я" трябва да си спрял
        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Здравейте,извинявам се че се натрапвам във темата обаче как може да се разбере кога една автоматична скоростна кутия е към своя край или с две думи е тръгнала?
          Мерси предварително

Коментар

[QUOTE=pajerofen;935891]Е на мен ми е ясно че състезателни способности не мога да очаквам от кола с подобни габарити.
            Имах впредвид че прочетох доста други коментари колко бил кофти мотора и т.н.
            Това е колата за мен на 99% но коя ск кутия е по добра в зимна обстановка най вече спускане на наклони и внезапно налагане на минаване на по ниска предавка не че е много разумно на лед но при механична кутия може да се кара почти без спирачка.Как е това при автоматите?
            Мотора е кофти, ако е подържан кофти.
            Относно автомата има достатъчно режими на работа, само трябва да избереш подходящия спрямо пътната обстановка.
            Още повече имаш и ABS
            Audi a4 2,5 tdi
            Американски форум: питаш нещо и ти отговарят.Руски форум: питаш нещо и теб те питат.Български форум: питаш нещо и ти обясняват колко си тъп
            Не всичко, което има две бузи е лице!

Коментар

Първоначално публикуван от kikata46 Преглед на мнение
              Здравейте,извинявам се че се натрапвам във темата обаче как може да се разбере кога една автоматична скоростна кутия е към своя край или с две думи е тръгнала?
              Мерси предварително
              Някой ше помогнели

Коментар

В този документ е описано (на руски) как се прави диагностика, проверка и тестове.

Коментар

Мерси колега за отговора!

Коментар

На мен не ми отваря линка.Помогнете моля!

Коментар

Колега и аз съм живял в Норвегия знам цената на горивата тя се сменя по 7 пъти в седмицата но за джипа ти препоръчвам автоматик, ако искаш да се наслаждаваш на карането на кола
                      Късмет с избора
                      Живей всеки ден така все едно ти е последен, защото рано или късно ще се окажеш прав
                      :D

Коментар

А да имаш такова упътване за автоматик 3500 v24

Коментар

Първоначално публикуван от pajerofen Преглед на мнение
                          На мен не ми отваря линка.Помогнете моля!
                          Трябва да си по-търпелив. Това е PDF около 20MB и може да се забави малко...

Коментар

Да нужно е време.......
                            Мерси на колегата който попита и на Паджеровод за линка.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X